Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Επταμελής αγέλη υπανθρώπων βίαζε κι εξέδιδε 13χρονο κοριτσάκι


Οι λέξεις φρίκη κι αποτροπιασμός αδυνατούν να περιγράψουν τη βάναυση κακοποίηση και στη συνέχεια εκμετάλλευση που υπέστη το τελευταίο χρονικό διάστημα ένα 13χρονο κοριτσάκι μιας διαλυμένης ελληνικής οικογένειας, από πραγματική αγέλη 7 ατόμων, μεταξύ των οποίων μάλιστα βρίσκονταν και γυναίκες.






Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η 13χρονη είχε ουσιαστικά απαχθεί πριν από περίπου ένα μήνα από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς στο οποίο την εγκατέλειψαν οι χωρισμένοι γονείς της, ότι πίστεψε στις δελεαστικές υποσχέσεις ενός σεσημασμένου μαστροπού.






Τον ακολούθησε και οδηγήθηκε από το δυνάστη της σ’ ένα χώρο στον οποίο άρχισε το απερίγραπτο μαρτύριο. Το άτυχο κοριτσάκι βιάστηκε κατ’ επανάληψη και ξυλοκοπήθηκε μέχρις ότου καμφθούν οι αντιστάσεις της να προωθηθεί στην πορνεία.






Στη συστηματική εκβίαση, κακοποίηση και συντριβή μέχρι κονιορτοποίησης του ψυχικού της κόσμου, συνέβαλαν και γυναίκες, οι οποίες στη συνέχεια ανέλαβαν ρόλο επιτηρητή σε διάφορους οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας στην οποία την οδήγησαν και την εξέδιδαν.






Η αντίστροφη μέτρηση για να τελειώσει το μαρτύριο άρχισε όταν οι απεγνωσμένοι από την πολυήμερη απουσία της και κυρίως από την ανυπαρξία οποιουδήποτε ίχνους ζωής, η γιαγιά και ο παππούς δήλωσαν την εξαφάνιση της και η υπόθεση άρχισε να εξετάζεται από την υποδιεύθυνση ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.






Επειδή όμως από ακριτομυθίες και από τις πρώτες πληροφορίες που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί προέκυπταν βάσιμες υπόνοιες περί κινδύνου ζωής, κρίθηκε προτιμότερο να μην γίνει amber alert και η υπόθεση για την ασφάλεια του παιδιού να ξεψαχνιστεί με παραδοσιακές μορφές.






Το κοριτσάκι ευτυχώς βρέθηκε μετά από διάστημα μικρού χρονικού διαστήματος αναζητήσεις και μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο όπου πιστοποιήθηκε η απερίγραπτα βάναυση κακοποίηση του και στη συνέχεια σε ίδρυμα για την ψυχολογική υποστήριξη του.






Όπως διαπιστώθηκε, μετά την αρχική ομηρία και τους κατ’ επανάληψη βιασμούς, πειθαναγκάστηκε να εκδίδεται σε εξαθλιωμένους οίκους ανοχής. Το εξίσου τραγικό της υπόθεσης είναι πως παρότι είναι παραπάνω από εμφανής η παιδικότητα στο πρόσωπο και στο κορμάκι της, αφενός υπήρξαν στο διάστημα αυτό εκατοντάδες ενήλικοι άνδρες πρόθυμοι να βυσσοδομήσουν σε βάρος της, αφετέρου κανείς τους δεν κατήγγειλε στις αρχές το νοσηρό φαινόμενο.






Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και σε χρόνο ρεκόρ οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος 7 ατόμων, από τα οποία τουλάχιστον οι 2 γυναίκες και μετά το σταδιακό εντοπισμό τους, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.






Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής στο μεταξύ, συνεχίζουν τις έρευνες, καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ύπαρξης και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.





Δεν υπάρχουν σχόλια: