Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

VIDEO - ΣΟΚ: Την σκότωσε το δώρο των γενεθλίων της!

Μοιραία κατάληξη είχε το δώρο που έκανε ένας σύζυγος στην γυναίκα του για τα γενέθλιά της: ...κατά την διάρκεια ελεύθερης πτώσης, το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε, με αποτέλεσμα η 57χρονη να βρει φρικτό θάνατο και, μάλιστα, μπροστά στα μάτια του άνδρα της!






Η Sonia Stamm, καθηγήτρια πανεπιστημίου, βρέθηκε με τον σύζυγό της στο Pato Branco της Βραζιλίας προκειμένου να κάνουν ελεύθερη πτώση. Άλλωστε, το ζευγάρι είχε αρχίσει το σπορ εδώ και αρκετό καιρό και για τον λόγο αυτό ο σύζυγος σκέφτηκε ότι αυτό θα ήταν το ιδανικότερο δώρο γενεθλίων.






Το Σαββατοκύριακο κυλούσε ευχάριστα και η 57χρονη είχε ήδη κάνει τρία άλματα, όταν ο σύζυγός της σκέφτηκε να της κάνει δώρο το 4ο, που τελικά απέβη μοιραίο.






Όπως δήλωσε ο εκπαιδευτής, λίγα δευτερόλεπτα μετά την πτώση η καθηγήτρια άνοιξε το αλεξίπτωτο, ωστόσο, το πόδι της μπλέχτηκε στα σκοινιά. Όσο στροβιλίζονταν στο κενό, ο κόσμος παρακολουθούσε «παγωμένος» και περίμενε ότι η 57χρονη θα άνοιγε το εφεδρικό αλεξίπτωτο.






Η κα. Stamm άνοιξε τελικά το εφεδρικό, όμως, το έκανε πολύ κοντά στο έδαφος, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο, μετατρέποντας σε τραγωδία την καλή πρόθεση του συζύγου της...





Δεν υπάρχουν σχόλια: