Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Οι λόγοι που οδήγησαν την Αννίτα Πάνια εκτός Alter

Οι λόγοι που οδήγησαν την Αννίτα Πάνια εκτός Alter
Η Αννίτα Πάνια από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιεχόμενο της εξωδίκου που έστειλε στο Alter, με το οποίο κοινοποιούσε την απόφασή της να σταματήσει τις εκπομπές της στο κανάλι μιλά μόνο σε δικούς της ανθρώπους και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. «Δεν πάρθηκε εν θερμώ». Για μια δεκαετία το Αlter ήταν για κείνη το επαγγελματικό της σπίτι και οι άνθρωποί του οι δικοί της άνθρωποι από την εποχή ακόμη-15 χρόνια πριν-που συνεργάζονταν μαζί τους στο Star.


«Eίμαι χαλαρή. Αλλά με όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα,νοιώθω πως έχει πάψει να είναι το σπίτι μου…Μου έφυγε το κέφι…Ξενέρωσα…Εδωσα περισσότερο τράτο από όσο μπορούσα να δώσω. Προχτές έκανα με το ζόρι εκπομπή και δεν γουστάριζα. Ετσι το πήρα απόφαση και χτες είπα στο δικηγόρο να στείλει το νομικό χαρτάκι. Ηθελα να τελειώσω αυτό το Σαββατοκύριακο…»


Τονίζει ,πάντως,πως αυτή αποτελεί προσωπική της απόφαση και δεν δεσμεύει κανέναν από τους συνεργάτες της να συνεχίσουν αν το επιθυμούν να συνεργάζονται με τον σταθμό.


Φιλικά της πρόσωπα δηλώνουν για το αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει απόφαση η Αννίτα και τελικά να τα ξαναβρεί με το κανάλι. “Μπορεί. Με την προϋπόθεση πως ένας απο τους δύο -ή το κανάλι ή εκείνοι-υποστεί …μεταλλαξη.”


Πηγή: greek-radar


Δεν υπάρχουν σχόλια: