Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Παραγγείλτε μέσω iPhone και ξεχάστε τον σερβιτόρο!

iphone-orders
Μετά τους σερβιτόρους ρομπότ, σειρά παίρνει η παραγγελία μέσω smartphones όχι όμως για delivery στο σπίτι, αλλά την ώρα που βρισκόμαστε στο εστιατόριο...






H νέα εφαρμογή για iPhone σχεδόν αντικαθιστά τους σερβιτόρους, αφού δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας σε εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone σας!


Παρόλο που ήδη υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες κάνουν τις παραγγελίες μας μέσω delivery ευκολότερες, όπως η GrubHub, η CityMint και η SnapFinger, οι παραγγελίες οι οποίες γίνονται σε εστιατόρια στα οποία έχουμε καθίσει ακόμη βασίζονται στη φυσική παρουσία του σερβιτόρου.


Με τη δημιουργία όμως της εφαρμογής Storific, οι σερβιτόροι θα έχουν μια επιπλέον ευκολία και η δουλειά τους θα γίνει σαφέστατα ευκολότερη χωρίς να μπλέκουν με τις παραξενιές του κάθε πελάτη και με την κούραση αυτής καθ’ αυτής της παραγγελίας.


Η εφαρμογή Storific επιτρέπει στους πελάτες ενός εστιατορίου, μπαρ ή καφετέριας να παραγγέλνουν αυτό που επιθυμούν εύκολα και γρήγορα μέσα από κατάλογο που θα διαθέτει προφανώς το εστιατόριο σε αντίστοιχη σελίδα.


Ο χρήστης-πελάτης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί check-in βάζοντας συγκεκριμένο κωδικό, ανάλογα με το τραπέζι που κάθεται και να τοποθετεί την παραγγελία σε συγκεκριμένο πίνακα τον οποίο βλέπει ο μάγειρας.


Επίσης, ο πελάτης μπορεί να στέλνει μηνύματα τα οποία θα εμφανίζονται στον συγκεκριμένο πίνακα.


Για την ώρα υπάρχουν ορισμένα εστιατόρια σε Γαλλία, Ιταλία, Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες τα οποία υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή σε δοκιμαστική έκδοση ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: