Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Πόρτα “έφαγε” γνωστή παρουσιάστρια

Το φυσά και δεν κρυώνει μια πρόσφατα "ανατέλλουσα" παρουσιάστρια με το ποσό που της δίνουν για να μεταγραφεί από το κανάλι που βρίσκεται σε ένα άλλο.






Όλο τον τελευταίο καιρό διέδιδε με έπαρση ότι της έταζαν πολλά λεφτά από ανταγωνιστικό κανάλι για να πάει σε αυτούς. Η χαρά της βέβαια δεν περιγραφόταν, αφού είχε να το λέει μπας και πάρει περισσότερα από το κανάλι που εργάζεται και δεν φύγει.






Το 'πε, το ξανάπε, το τόνισε , το διατυμπάνισε, ώσπου οι υπεύθυνοι του καναλιού στο οποίο βρίσκεται τώρα, της έδειξαν την πόρτα της εξόδου , λέγοντάς της ότι όταν ολοκληρωθεί η συνεργασία τους μπορεί να αποχωρήσει και να πάει όπου θέλει, καθώς εκείνοι δεν θα τη χρειαστούν πια.






Αυτό ήταν.






Η παρουσιάστρια που δεν έχει μάθει ακόμη να "τρώει" επαγγελματικά χαστούκια, έχασε για λίγο το έδαφος κάτω από τα πόδια της, αλλά στηρίχτηκε στην πρόταση που ήδη είχε από το ανταγωνιστικό κανάλι.






Όμως ούτε εκεί στάθηκε τυχερή, αφού έμαθαν προφανώς για την χυλόπιτα που έφαγε από το κανάλι της και είπαν να ρίξουν την τιμή στην πρόταση που θα της έκαναν. Όταν μάλιστα της ανακοίνωσαν την ολίγον διαμορφωμένη οικονομική πρόταση που της είχαν κάνει, η παρουσιάστρια που ήλπιζε να ανεβάσει το κασέ της έπαθε σοκ από την αλλαγή, βλέποντας τα σχέδιά της να καταρρέουν.






Πάντως οι τελικές αποφάσεις του καναλιού αλλά και της ίδιας δεν είναι ακόμη γνωστές.





Δεν υπάρχουν σχόλια: