Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Οι προφητείες για το 2011 (και στη showbiz)


Κακώς αγωνιούμε για το αν θα πάρουμε την 4η δόση του δανείου. Τζάμπα και οι θυσίες. Δεν χρειάζονται. Οι προφητείες λένε ότι...
όλα τα χρέη μας θα χαριστούν. Το 2011 θα είναι όμως και η χρονιά της προετοιμασίας για το 2012, οπότε έρχεται η συντέλεια του κόσμου. Σας παρουσιάζουμε τις προφητείες για τη νέα χρονιά.
Πήραμε την Πόλη
Σύμφωνα με έναν συνδυασμό προφητειών, προβλέψεων και ερμηνειών του Κοσμά Αιτωλού και του γέροντα Παϊσιου (κατά κόσμον Αρσένιου Εζνεπίδη) η Πόλη θα μας παραδοθεί από τους Ρώσους, έπειτα από συρράξεις, τον «καιρό με τα σπανάκια, ημέρα Παρασκευή, στις 9 το πρωί, δηλαδή την 25η Μαρτίου του 2011."
Θα είναι η αρχή, σύμφωνα με τις προφητείες, για τη δοξασία του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, οι μουσουλμάνοι θα φύγουν απο την Ελλάδα και θα χαριστούν όλα τα χρέη που έχουν οι έλληνες. Η προφητεία πάντως δεν κάνει αναφορά στα χρέη προς την Τρόικα! Πριν γίνουν όμως ολα αυτά, θα ξεσπάσει πόλεμος και σύμφωνα με μοναχούς του Αγίου Ορους, στους οποίους εμφανίσθηκε, ο μοναχός Παϊσιος,, με το νέο έτος θα πέσει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα και πρέπει να αποθηκεύσουμε μεγάλες ποσότητες τροφίμων. Στο σημείο αυτό, η προφητεία δεν πέφτει και πολύ έξω.
Το έτος της «Προετοιμασίας»
Oλοι εστιάζουν στο 2012, στο έτος της απόλυτης καταστροφής, το έτος της συντέλειας, όμως το 2011 είναι το έτος προετοιμασίας, σύμφωνα με το Νοστράδαμο και το αποκαλούμενο «κοιμώμενο προφήτη» τον αμερικανό Εντγκαρ Κέισι. Υπάρχουν και καλά και κακά νέα. Τα καλά είναι ότι η οικονομια θα αναπτυχθεί και η ανεργία θα υποχωρήσει, τα κακά είναι ότι θα σημειωθεί πυρηνικό χτύπημα με στόχο πολίτες, ενώ το 2011 θα είναι η πρώτη χρονια του μεγαλύτερου φαινομένου el nino που έχει γνωρίσει ο πλανήτης μας. Σε Κίνα, Δυτική Ευρώπη και Βόρεια Αμερική η θερμοκρασία θα ανέβει οκτώ βαθμούς. Στις 2 Νοεμβρίου 2011 ένα μεγάλο τμήμα των πάγων της Αρκτικής θα «γλιστρήσει» στον Ατλαντικό . Το τσουνάμι που θα προκληθεί θα πλήξει τις ανατολικές ακτές της Βόρειας Αμερικής. Η στάθμη του ωκεανού θα ανέβει 11 ίντσες και στο τέλος του 2011 θα έχει αυξηθεί κατά 19 ίντσες συνολικά. Και τα Χριστούγεννα του 2011, ανήμερα, θα σημειωθεί έκρηξη στις θερμοπηγές του Yellostone , στο μεγαλύτερο εθνικό πάρκο των ΗΠΑ.
Ελληνική πολιτική και στη showbiz
Τι θα γίνει στην ελληνική πολιτική και στη showbiz, σύμφωνα με διάφορους «ενοραματιστές μελλοντολόγους» , «αριθμολόγους» και «αστρομάντες»; Διαβάστε:
Για το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά , όλα φαίνονται καλά, η επιτυχια θα συνεχιστεί και θα μεγαλώσει και η οικογένεια. Φτου σκόρδο!
Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος έχουν μπει στο έτος του γάμου. Επικρατέστεροι μήνες: Απρίλιος, Ιούνιος και Σεπτέμβριος. Η εκπομπή της Ελένης θα πάει καλύτερα την επόμενη σεζόν (ειδικά αν ο γάμος γίνει το Σεπτέμβριο)
Για το Γιάννη Λάτσιο τα επαγγελματικό θα συνεχίσουν ανοδικά αλλά στην προσωπική του ζωή δεν φαίνεται κάτι ενδιαφέρον.
Αδέρφια μου αλήτες πουλιά! Για τον Τόλη Βοσκόπουλο, προβλέπεται επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης.. Η σχέση του με την Άντζελα Γκερέκου θα περάσει μεγάλη κρίση.
Οικονομικό πρόβλημα δεν θα έχει ο Λάκης Λαζόπουλος. Προβλέπεται να πάρει μεταγραφή σε άλλο κανάλι. Αντιθέτως για τον Ηλία Ψινάκη ίσως υπάρξουν κάποιες περικοπές στις αμοιβές του.
Οι προβλέψεις δεν είναι καλές για το Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Η σχέση τους δεν έχει μέλλον. Προκύπτει κάτι νέο στη Ζέτα και τα παρατάει όλα.
Η Ευγενία Μανωλίδου λόγω κρίσης στο γάμο της με τον Άδωνη Γεωργιάδη θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την τηλεόραση. Όμως, θα μείνει έγκυος, θα κάνει αγοράκι και τα όποια προβλήματα θα ξεχαστούν.
Στην πολιτική, θα γίνουν εκλογές, μεταξύ άνοιξης και φθινοπώρου του 2011. Ο λόγος θα είναι τα οικονομικά προβλήματα, αλλά και ένα απρόβλεπτο εθνικό ζήτημα. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι πάλι πρωθυπουργός, αλλά με τη συνεργασία άλλου κόμματος.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για να διατηρήσει τη θέση του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα μείνει στο …πετρέμενε. Δεν θα συμμετάσχει στη συγκυβέρνηση και δεν θα γίνει πρωθυπουργός, τουλάχιστον μέσα στο 2011.
Τέλος, το πρώτο τρίμηνο του 2011 θα γίνει η αποκάλυψη ενός μεγάλου σκανδάλου. Θα προκαλέσει, αλλά όχι παραιτήσεις υπουργών( ε καλά αυτό δεν είναι ανάγκη να έχεις χάρισμα για να το προβλέψεις).
Κινέζικο


Το 2011 είναι το έτος του Κουνελιού και χαρακτηρίζεται από το στοιχείο μέταλλο γιν και ξύλο γιν, δηλαδή έχουμε θλίψη και θυμό. Το τραπεζικό σύστημα ανήκει στο στοιχείο μέταλλο και το 2011 δεν υπάρχει φωτιά για να μετατρέψει το μέταλλο σε χρήσιμο εργαλείο, οπότε θα εξακολουθεί να είναι προβληματικό. Ιδιαίτερα μετά τον Σεπτέμβριο 2011, τον μήνα του πετεινού (στοιχείο μέταλλο), το στοιχείο ξύλο του κουνελιού καταστρέφεται εντελώς και δεν θα υπάρχει πλέον καμία ένδειξη από φωτιά (αισιοδοξία) στο τραπεζικό σύστημα. Το χρηματιστήριο (ιδιαίτερα ο δείκτης Dow Jones) μετά τον Σεπτέμβριο θα έχει κάμψη προς τα κάτω, αλλά δεν θα σημειωθεί οικονομικό κραχ.
Εχουν και προφήτες τις αστοχίες τους.
Στην Ιταλία, όπου υπάρχουν 150.000 αστρολόγοι, έχει δηµιουργηθεί µια οργάνωση για την επαλήθευση των προβλέψεων. Οι δεκάδες εθελοντές της Cicap διαβάζουν, καταγράφουν, ελέγχουν και συγκρίνουν τις προβλέψεις.
Το συµπέρασµα : Παταγώδης αποτυχία. Για το 2010 είχαν προβλέψει δολοφονία του Μπαράκ Οµπάµα . διαζύγιο του ζεύγους Πιτ - Ζολί αλλά και κατάκτηση του Παγκοσµίου Κυπέλλου από την Αγγλία.
Με άλλα λόγια ο Πολ το χταπόδι τα κατάφερε πολύ καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: