Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Το ζευγάρι του «Νησιού» αποκαλύπτει


Το ζευγάρι του «Νησιού» αποκαλύπτειΔεν περιμέναμε ότι το σίριαλ θα είχε τόση επιτυχία


Ο«Ανδρέας Βανβουλάκης» και η «Άννα Πετράκη», κατά κόσμον Γιάννης Στάνκογλου και Ευγενία Μητροπούλου υποδύονται το ζευγάρι στη επιτυχημένη σειρά του Mega «Το νησί». Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για τους χαρακτήρες που υποδύονται και για τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν στο περιοδικό «Hello».



Για τα χαρακτηριστικά του «Ανδρέα Βανβουλάκη» που κέντρισαν το ενδιαφέρον Γ. Στάνκογλου ο ηθοποιός είπε ότι ο «Ανδρέας» μπορεί να είναι αρκετά εσωστρεφής και αυστηρός σε κάποια θέματα, αλλά προσωπικά τον έχει αγαπήσει διότι είναι αυθεντικός και καθαρός άνθρωπος. «Είναι από τις λίγες φορές που ήμουν θετικός για μία δουλειά πριν ακόμα αρχίσει και που είχα τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στους συντελεστές της και στον εαυτό μου».



Όσο για το αν περίμενε ότι το «Νησί» θα σημείωνε τόσο υψηλή τηλεθέαση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ο γοητευτικός ηθοποιός είπε ότι περίμενε πως η σειρά θα πήγαινε καλά αλλά σε καμία περίπτωση ότι θα πλησίαζε τα νούμερα της Eurovision! «Συνήθως μαθαίνω από τρίτους πώς πάει σε νούμερα η σειρά που συμμετέχω. Προσωπικά δεν ασχολούμαι σχολαστικά με την AGB και τα νούμερα τηλεθέασης. Πίστευα ότι θα είναι μια πολύ καλή δουλειά, κρίνοντας από τους συντελεστές και το αποτέλεσμα στο μοντάζ. Χαίρομαι που έχει αγγίξει τόσο κόσμο και που μικροί και μεγάλοι, κάθε Δευτέρα βράδυ, μαζεύονται για να δουν “Το νησί”» συμπλήρωσε.







Η Ε. Μητροπούλου στη σειρά υποδύεται την «Αλέξις Φίλτινγκ» και την προγονό της, την «Άννα Πετράκη». Τις μεγαλύτερες δυσκολίες η νεαρή ηθοποιός τις αντιμετώπισε με το ρόλο της «Αλέξις» που έπρεπε να έχει μια συγκεκριμένη προφορά. «Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε πολύ η Βικτόρια Χίσλοπ που μέσω Skype, κάθισε και μου διάβαζε τους διαλόγους μου, έτσι ώστε να μελετάω τον τρόπο που μιλούσε σπαστά ελληνικά. Επίσης τον πρώτο καιρό στην Κρήτη ,παρατηρούσα το πώς οι τουρίστες μιλούν ελληνικά, ακολουθώντας το δικό τους συστατικό» αποκάλυψε η γλυκιά Ευγενία.



Το πρώτο της μέλημα ήταν, πρόσθεσε, να εντοπίσει τις διαφορές των χαρακτήρων που υποδύεται και να τις τονίσει, μιας και είναι δύο εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες. «Η “Άννα” είναι πολύ εγωίστρια, αλλά έχει δυναμικά θέλω και πιστεύω. Το ίδιο πάθος για τη ζωή θεωρώ ότι έχει η “Αλέξις” που αφήνει τα πάντα στην Αγγλία κι έρχεται στην Κρήτη για να ανακαλύψει το παρελθόν της» λέει η Ευγενία.







Η Ειρήνη αποκάλυψε στο περιοδικό και μερικά στοιχεία για τη συνέχεια της σειράς. «Ως “Άννα” θα εμφανιστώ στο 8ο επεισόδιο της σειράς, το οποίο χρονικά τοποθετείται επτά χρόνια μετά το θάνατο της “Ελένης” στη Σπιναλόγκα. Σε αυτό το επεισόδιο θα γνωρίσετε κα τον πρώτο έρωτα της “Άννας”, που τον υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης, αλλά και το σύζυγό της, Γιάννη Στάνκογλου» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: