Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Δημοφιλής τραγουδίστρια κακοποιεί την κόρη της!

Δύσκολες ώρες περνάει γνωστή τραγουδίστρια τις τελευταίες μέρες μετά από έντονη διαμάχη που είχε με την κόρη της, εξαιτίας της οποίας , η νεαρή έφυγε...




από το σπίτι και προς το παρόν αρνείται να επιστρέψει. Η διαμάχη μεταξύ μητέρας και κόρης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό αφού η γνωστή τραγουδίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον χειροδικεί βάναυσα πάνω στην έφηβη κόρη της. Αρκετό καιρό τώρα η νεαρή μαθήτρια απειλεί τη μητέρα της, αλλά και το υπόλοιπο οικογενειακό περιβάλλον ότι αν δεν αλλάξει τακτική απέναντί της δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η έφηβη παραπονιόταν στις παρέες της για την έντονη νυχτερινή ζωή της μητέρας της, την άστατη συμπεριφορά της και συχνά φαινόταν απογοητευμένη από τη σχέση της μαζί της. Η νεαρή μαθήτρια μάλιστα έκρυβε στο σχολείο της για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι ήταν η κόρη της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδας και σε ένα πρόσφατο ξέσπασμά της στο φιλικό της περιβάλλον μίλησε για το δράμα που περνά και για την σχέση της με τη μητέρα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό στην προσπάθειά της να απλώσει την καριέρα της πέρα από το τραγούδι, φαίνεται να έχει παραμελήσει την κόρη της αντιδρώντας βάναυσα κάθε φορά που η νεαρή μαθήτρια της... ζητιανεύει την προσοχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: