Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Γκολ και ξύλο...στην Κόρινθο

Τα είχε όλα το μεγάλο ντέρμπι της Κορίνθου... Γκολ, ένταση, δυνατές μονομαχίες, αλλά δεν ανέδειξε νικητή, αφού Κόρινθος και Παναιγιάλειος έμειναν στο 1-1 και δικαιολόγησαν την παρουσία τους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


Μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Κόρινθο ο Παυλίδης με δυνατό σουτ, αλλά η απάντηση δεν άργησε να έρθει, αφού πέντε λεπτά αργότερα, μετά από κόρνερ του Στάϊκου και κεφαλιά του Ιορδανίδη, ο Ματσούκας βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το 1-1.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Παναιγιάλειος στο 37', όταν ο Ιορδανίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Δημαράκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Κόρινθος έμεινε με δέκα παίκτες στο 79ο λεπτό, λόγω αποβολής με δύο κίτρινες του Μπισάκου. Μια ακόμη καλή ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο στο 88', όταν ο Δημαράκης κατόρθωσε αυτή τη φορά να νικήσει τον Ματσούκα και τέλος του αγώνα με τις δύο ομάδες στο "Χ" και τους οπαδούς τους να επιδίδονται για λίγα λεπτά σε ανταλλαγή αντικειμένων, προφανώς για να ξεσπάσουν κάπου, από την ένταση ενός πραγματικού ντέρμπι...

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ν. Κουρμπανάς):Δημαράκης, Φραγκάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Ντόμας (85' Γιαννούλης), Νικολάου, Παυλίδης, Καφαντάρης (53' Παππάς), Δημητριάδης, Ιακωβάκης (69' Μπιτσάκος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δ. Σπανός): Ανδρούτσος, Παπουτσής, Κοροβέσης, Λίτσος, Μαλλιάκας, Τρούλλης, Πελέκης, Ματσούκας (90' Σανδραβέλης), Σκαρτσίλας (62' Κοζανίδης), Στάικος (86' Γκάτσης), Ιορδανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: