Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πασίγνωστος τραγουδιστής κατέβασε το παντελόνι του on cam για 20 λίρες!

binteo se paia anartish  6  12    2010
Για 20 λίρες "ξεβρακώθηκε" γνωστός τραγoυδιστής μπροστά στις κάμερες και στο εμβρόντητο κοινό που τον παρακολουθούσε... εκστασιασμένο, να κατεβάζει με μεγάλη άνεση και ευκολία το παντελόνι του, και να επιδεικνύει περίτρανα τα… οπίσθια του! Ο λόγος για τον Robbie Williams


Η παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής στη Δανία, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν είδε τον Robbie Williams να μένει τσίτσιδος. Η ίδια, τον είχε προκαλέσει λίγο νωρίτερα, λέγοντας του πως αν έβγαζε το παντελόνι του μέσα στο στούντιο θα του έδινε 20 λίρες. Που να φανταζόταν ότι ο τραγουδιστής θα το έκανε και πραγματικότητα!


Ομολογουμένως πάντως, ο Robbie δεν… ήθελε και πολύ για να τα… κατεβάσει! Αφού λοιπόν επέδειξε στο συγκεντρωμένο πλήθος τους γλουτούς του, είπε αστειευόμενος: «Το θέμα είναι ότι ήμουν ντροπαλός πριν από χρόνια». Έπειτα, πήρε τις 20 λίρες και είπε όλο σαρκασμό: «Αυτό είναι εύκολο χρήμα».


Τι τα ήθελε κι αυτή η παρουσιάστρια να τον προκαλέσει; Αφού του υπενθύμισε ότι το 1995 είχε κάνει το ίδιο για 10 λίρες, του πρόσφερε τα διπλά για να το ξανακάνει. Πίστευε όμως πως τα 15 χρόνια που μεσολάβησαν αλλά και ένας γάμος θα τον είχαν συνετίσει. Προφανώς διαψεύστηκε περίτρανα!


Ο Robbie Williams μαζί με άλλα μέλη του συγκροτήματος «Take That», πήγαν στη Δανία προκειμένου να προωθήσουν τη συναυλία τους που θα γίνει στις 16 Ιουλίου. Τα εισιτήρια, πουλήθηκαν μέσα σε 5 ώρες, και έτσι ανακοίνωσαν ότι θα ανέβουν στη σκηνή και στις 15 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: