Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν έχει δίπλωμα προπονητή ο Μπάγεβιτς;


Η κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αμφισβητεί το προπονητικό δίπλωμα του Σερβοέλληνα τεχνικού, κάτι που αν επιβεβαιωθεί σημαίνει πως... οι προηγούμενες ομάδες που εργάστηκε θα μπορούσαν να είχαν μηδενιστεί αν κάποιος αντίπαλος έκανε ένσταση!



Με έγγραφο που απέστειλε τη Πέμπτη η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στην Ομόνοια, ζητά διευκρινήσεις σχετικά με το προπονητικό δίπλωμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιας και δεν είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, κάτι που είναι απαραίτητο για έναν προπονητή αν θέλει να δουλέψει σε ομάδα της Α' Εθνικής στη Κύπρο.





Από τη πλευρά της η διοίκηση της Ομόνοιας, εμφανίζεται καθησυχαστική, μιας και όπως υποστηρίζουν το δίπλωμα που έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι κάτι παρόμοιο με αυτό της UEFA Pro και πως δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.

“Εμείς καταθέσαμε την προπονητική ταυτότητα του κυρίου Μπάγιεβιτς που έχει εκδοθεί από την ΕΠΟ. Τώρα ένα μήνα μετά μας ζητούνται διευκρινήσεις. Θα επικοινωνήσουμε με την Ομοσπονδία να δούμε ποιες ακριβώς είναι οι διευκρινήσεις που ζητούνται”, δήλωσε για το όλο θέμα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας, Θόδωρος Καυκαρίδης.



Γι' αυτό το θέμα εξέδωσε και ανακοίνωση το μεσημέρι της Πέμπτης η ομάδα της Λευκωσίας.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:





“Σε ότι αφορά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το προπονητή μας Ντούσαν Μπάγεβιτς και το δίπλωμα UEFA Pro, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται στη πρόσληψη προπονητή.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας, αυτής, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέθεσε στις 18 Οκτωβρίου στη ΚΟΠ, τη προπονητική ταυτότητα του κ. Μπάγεβιτς στην οποία αναγράφεται ευθαρσώς ότι, η ταυτότητα αφορά προπονητή επιπέδου Pro. Είχαμε δε ζητήσει από την Ομοσπονδία, να εξετάσει τα έγγραφα και να μας ενημερώσει ότι πληρούν τα κριτήρια.



Η ΚΟΠ μας απέστειλε χθες Τετάρτη, επιστολή στην οποία ζητά διευκρινήσεις για το δίπλωμα του προπονητή μας. Σήμερα υπήρξε συνεννόηση με την Ομοσπονδία και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και θα προσκομίσει τα συντομότερο δυνατόν τα απαραίτητα έγγραφα. Σημειώνουμε, ότι μας έχει δοθεί χρονική περίοδος ενός μηνός για την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: