Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Χείμαρρος ο Νότης Σφακιανάκης! «Ποιος τους γ*μ*ε* αυτούς;»

Χείμαρρος ήταν ο Νότης Σφακιανάκης που μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star για τα ριάλιτι και την τηλεόραση, επισημαίνοντας πως έχουν πιάσει πάτο επειδή οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτά έχουν πιάσει πάτο!

Χείμαρρος ο Νότης Σφακιανάκης


«Χ*στ*κ* για την Μανωλίδου, χ*στ*κ* για τον Κορκολή, χ*στ*κ* για τον άλλον. Εδώ μιλάμε για προβλήματα, οι άνθρωποι πεινάνε, ποιος τους γ*μ*ε* αυτούς;», είπε με το γνωστό καυστικό του τρόπο στην εκπομπή «Super Star» ο Νότης.



Επισημαίνοντας την γνωστή αντίθεσή του στα ριάλιτι, ο τραγουδιστής τόνισε πως είναι κάθετος με αυτού του είδους τα προγράμματα και θα το θεωρούσε προβολή να του γίνει πρόταση να συμμετέχει σε κάποια κριτική επιτροπή, ενώ αποκάλυψε πως πριν από 6 χρόνια τον είχαν προσεγγίσει για να συμμετάσχει σε ριάλιτι πρόγραμμα.



«Το παιχνίδι είναι κάλπικο εξ’ αρχής. Θέλουμε να βρούμε ανθρώπους που να ερεθίζουν τα μάτια του κοινού, οι κριτές μεταξύ τους να μαλώνουνε... η τηλεόραση να ανακυκλώνει την τηλεόραση, να μιλά για τον εαυτό της, αυτισμός!», ανέφερε ο Νότης.



Με φόντο την Ακρόπολη, ο τραγουδιστής παρέλαβε τον πλατινένιο δίσκο για την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, «Ερωτικόν», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του με τίτλο «Ματωμένο Δάκρυ».



Παράλληλα, παρουσίασε τον νέο του δίσκο, το τελευταίο μέρος της τριλογίας, που θα λέγεται «Χορευτικόν» και θα κυκλοφορήσει με εφημερίδα αυτή την Κυριακή.



Αυτές τις μέρες ο Νότης Νότης ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στον πολυχώρο «Ιερά Θέα» (πρώην Acro). Η πρεμιέρα έχει προγραμματισθεί για τις 12 Νοεμβρίου, ενώ μαζί του θα είναι η Εύα Μιλλή και το συγκρότημα 48 Ώρες.



Μάλιστα, για το συγκρότημα που έγινε γνωστό από το «X Factor» τόνισε πως για τους ανθρώπους που έχουν αξία δεν τον ενδιαφέρει από πού έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά μόνο για την αξία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: