Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

stamatopoylos

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010Κεντρική Ομιλία την Παρασκευή 12/11 στο Κιάτο του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου




Αναρτήθηκε από Σπύρος Σταματόπουλος στις 11/11/2010 11:27:00 πμ 0 σχόλια Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz

Ετικέτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΜΙΛΙΑ, ΣΙΚΥΩΝΙΑ, ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ: Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής

Ανακοίνωση του συνδυασμού





Οι δημότες του νέου καλλικρατικού δήμου Σικυωνίας είχαν διπλό σημαντικό ρόλο να επιτελέσουν αυτή την Κυριακή. Από την μία να κρίνουν και να αξιολογήσουν το έργο των απερχόμενων δημοτικών παρατάξεων. Σε αυτό το σημείο επικρότησαν το έργο του απερχόμενου δημάρχου στον Φενεό, δίνοντας θετική ψήφο σχεδόν 60%, ενώ σε ποσοστό σχεδόν 70% έκριναν αρνητικά οι κάτοικοι του δήμου Σικυωνίας την απερχόμενη δημοτική παράταξη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Ζαχαριά.





Δεύτερος σημαντικός ρόλος που επιτέλεσαν οι πολίτες αυτήν την Κυριακή ήταν να επιλέξουν τον καταλληλότερο για νέο δήμαρχο τους.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου είναι αδιαμφισβήτητο. Οι πολίτες του νέου καλλικρατικού δήμου μας έδειξαν με την αποφασιστική τους ψήφο, την εμπιστοσύνη τους για τη διαχείριση τον προβλημάτων του δήμου τους στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

http://synesi.blogspot.com/

Αναρτήθηκε από Σπύρος Σταματόπουλος στις 11/09/2010 09:25:00 μμ 0 σχόλια Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz

Ετικέτες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΙΚΥΩΝΙΑ, ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010Δελτία Τύπου - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Φίλες και φίλοι,







Σας εκφράζουμε μέσα από την καρδιά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη και για τη στήριξή σας στη Συμμαχία Νέων Σικυωνίων, που μας έδωσε την πρώτη θέση και τη μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό στον τόπο μας, δίνοντας μια πνοή ανανέωσης στα δημοτικά πράγματα και προωθώντας όλοι μαζί μια νέα αντίληψη στη διαχείριση των κοινών. Η ψήφος σας μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε με καινοτόμες και πρωτοπόρες δράσεις τα ζωτικά και μακροχρόνια προβλήματα των πολιτών και να κάνουμε όλοι μαζί το όραμά μας πραγματικότητα, ανοίγοντας νέες προοπτικές στην ανάπτυξη του τόπου μας σε όλους τους τομείς .

Οι αρχες του συνδυασμού μας, η πολυφωνία και η σύνθεση των πολιτικών απόψεων, επιτάσσουν την ενότητα και την βούληση μας για την συμμετοχή ΟΛΩΝ των πολιτών στη διαχείριση, τη διοίκηση και τις κατευθύνσεις της νέας δημοτικής αρχής.

Καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου Σικυωνίων–Στυμφαλίας-Φενεού να ενωθούν μαζί μας, στην προσπάθεια για τη δημιουργία του νέου καλλικρατικού δήμου που όλοι οραματιζόμαστε.

Δεσμευόμαστε όλοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και της εμπιστοσύνης σας και να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για ένα δήμο αυτόνομο, ανεξάρτητο με γνώμονα τις αρχές της δημοκρατίας και της διαφάνειας.Και πάλι σας ευχαριστώ όλους θερμά.





Με βαθιά εκτίμηση,





Ο επικεφαλής





Σπύρος Σταματόπουλος

Αναρτήθηκε από Σπύρος Σταματόπουλος στις 11/08/2010 09:20:00 μμ 0 σχόλια Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz

Ετικέτες ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΙΚΥΩΝΙΑ, ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τελικά αποτελέσματα δήμου Σικυωνίας - 1ος Γύρος



Αναρτήθηκε από Ilias ANTONIOU στις 11/08/2010 05:33:00 πμ 0 σχόλια Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz

Ετικέτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΙΚΥΩΝΙΑ, ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY









Ο Σπύρος Σταματόπουλος, που ηγείται του Συνδυασμού ΣΥμμαχία ΝΕων ΣΥκιωνίων, ξεσήκωσε, την Κυριακή 24/10 ε.έ., τον Φενεό και την Στυμφαλία σε περιοδεία, που πραγματοποίησε σε Δημοτικά Διαμερίσματα της περιοχής.

Σε πρόσκλησή του για στήριξη στην τοπική κοινότητα, έτυχε μεγάλης αποδοχής απο τους κατοίκους.

Τα θέματα, που διαπραγματεύτηκε με τους τοπικούς Προέδρους και τους κατοίκους είναι τα χρόνια προβλήματα της ύδρευσης, της άρδευσης και του αγροτικού οδικού δικτύου.

Επι πλέον ο κ. Σταματόπουλος έδωσε έμφαση στην αναγκαιότητα των περικοπών των ανελαστικών δαπανών των δημοτικών Συμβούλων, στην περιβαλλοντική προστασία και στην τουριστική ανάπτυξη. Ο κόσμος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις τοποθετήσεις - προτάσεις του υποψήφιου Δημάρχου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

tel: 00302742027460

fax:00302742025901

web: synesi.blogspot.com

mail: synesi3@gmail.com

Αναρτήθηκε από Σπύρος Σταματόπουλος στις 10/25/2010 04:17:00 μμ 0 σχόλια Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz





























Αναρτήθηκε από Σπύρος Σταματόπουλος στις 10/25/2010 02:40:00 μμ 0 σχόλια Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz

Oμιλία κ.Σπύρου Σταματόπυλου υπ.Δημάρχου ΣΙΚΙΩΝΙΩΝ-ΦΕΝΕΟΥ-ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ στο δ.δ Τιτάνη



Αναρτήθηκε από Σπύρος Σταματόπουλος στις 10/25/2010 01:58:00 μμ 0 σχόλια Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz

Παλαιότερες αναρτήσεις Αρχική σελίδα

Εγγραφή σε: Αναρτήσεις (Atom) ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ



Για να δείτε το ψηφοδέλτιο κάντε κλικ στην εικόνα

Αρχειοθηκη ιστολογιου

▼ 2010 (13)

▼ Νοέμβριος (4)

Κεντρική Ομιλία την Παρασκευή 12/11 στο Κιάτο του ...

ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ: Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής

Δελτία Τύπου - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Τελικά αποτελέσματα δήμου Σικυωνίας - 1ος Γύρος

► Οκτώβριος (8)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

Φωτογραφίες απο επισκέψεις του υπ.Δημάρχου κ.Σπύρο...

Oμιλία κ.Σπύρου Σταματόπυλου υπ.Δημάρχου ΣΙΚΙΩΝΙΩΝ...

Ομιλία του υπ.Δημάρχου κ.Σταματόπουλου στο δ.δ Μικ...

Oμιλία κ.Σπύρου Σταματόπυλου υπ.Δημάρχου ΣΙΚΙΩΝΙΩΝ...

Oμιλία κ.Σπύρου Σταματόπυλου υπ.Δημάρχου ΣΙΚΙΩΝΙΩΝ...

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο συνδυασμός Συμμαχία νέων Σικυωνίων «Σ...

► Σεπτέμβριος (1)

Πολιτικη διακυρηξη

Στις δημοτικες εκλογες οι πολιτες ψηφιζουν με βαση κομματικα κριτηρια?

Απολογισμός 2006-2010







Συνεντευξη Τυπου









Φωτογραφίες



Υποψηφιος δημαρχος δημου σικυωνιων

Σπύρος Σταματόπουλος

Μοσιά, Δήμος Φενεού, Greece

Email: ss@feneos.gr - τηλέφωνα: κινητό 6973799019 σταθερό 2747041334

Προβολή πλήρους προφίλ





βιογραφικο σημειωμα

Ο Σπύρος Σταµατόπουλος γεννήθηκε το 1970, στη Μοσιά Κορινθίας. Είναι παντρεµένος µε τη Ζωή Αντωνίου και έχουν αποκτήσει ένα γιο και µία κόρη. Απέκτησε τη στοιχειώδη εκπαίδευση στο Δηµοτικό σχολείο Μοσιάς και στη συνέχεια φοίτησε στο Γυµνάσιο και Λύκειο, Γκούρας Κορινθίας.



Είναι πτυχιούχος οικονοµολόγος του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών (Ο.Π.Α).



Τιµήθηκε µε υποτροφία στα Πανεπιστήµια της Βόρειας Καρολίνας και του Κεντάκυ των Ηνωµένων Πολιτειών και ολοκλήρωσε µε άριστα τις πρώτες µεταπτυχιακές σπουδές, µε ειδικότητα στην Οικονοµική Ανάπτυξη.



Με τιµητική διάκριση από το Ίδρυµα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) και υποτροφία από τα Πανεπιστήµια Ο.Π.Α και Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) αποφοίτησε από το Διαπανεπιστηµιακό Διδακτορικό Τµήµα (ΟΠΑ&ΕΚΠΑ) µε ειδίκευση στην Περιφερειακή Πολιτική και Ανάπτυξη. Έχει συµµετάσχει σε πολλά επιστηµονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.



Τα παιδικά του χρόνια εργάστηκε πλάι στους αγρότες γονείς του. Στα φοιτητικά του χρόνια εργάστηκε σε µικρής εµβέλειας επιχειρήσεις, ενώ κατά την διάρκεια των σπουδών του στην Αµερική, παρέδιδε µαθήµατα (tutor) «οικονοµικής των επιχειρήσεων» σε προπτυχιακούς φοιτητές.



Στην Ελλάδα, αρχικά, εργάσθηκε ως Ερευνητής στα ευρωπαϊκά αναπτυξιακά προγράµµατα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, ως Οικονοµικός Αναλυτής στο Υπουργείο Παιδείας και ως Επιστηµονικός Συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων. Την περίοδο 2002-2006 ήταν Δηµοτικός Σύµβουλος του Δήµου Φενεού, επικεφαλής της αξιωµατικής αντιπολίτευσης του συνδυασµού «Πρωτοβουλία ΑΝάπτυξης Φενεού».



Από το 2006 είναι Δήµαρχος Φενεού και για το λόγο αυτό έχει λάβει ειδική άδεια από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους όπου εργαζόταν ως Ειδικός Επιστήµονας, ενώ παράλληλα παρέδιδε µαθήµατα «Πολιτικής Οικονοµίας» και «Διάρθρωση και Προβλήµατα της Ελληνικής Οικονοµίας», σε προπτυχιακούς φοιτητές του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών.



Είναι µέλος των Δ.Σ: «ΖΗΡΕΙΑ Α.Ε», ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ (Αναπτυξιακή Βορείας Πελοποννήσου) και του Φορέα Διαχείρισης Χελµού-Βουραϊκού. Είναι Διευθύνων Σύµβουλος της Αναπτυξιακής µη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΦΕΝΕΟΣ»



Εκλέχτηκε στο Διοικητικό Συµβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών, στη συνέλευση των καθηγητών του τµήµατος Οικονοµικής Επιστήµης και στη σύγκλητο του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών.



Είναι ενεργό µέλος του Οικονοµικού Επιµελητηρίου της Ελλάδας και της Διεθνούς Αµνηστίας για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωµάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: