Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Για τους Μαρτυρες του Ιεχωβα

Πολυ ευθιχτοι βλεπω ειναι οι Μαρτυρες του Ιεχωβα οταν αναφερεται καποιος σε αυτους.Το παιζουν υπερμαχοι της δημοκρατιας οταν προκειται για τα δικα τους συμφεροντα αλλα στις ταξεις τους επικρατει θεοκρατια την οποια εκφραζουν οι λιγοι, οι εκλεκτοι (κυβερνων σωμα και οι εκπροσωποι τους ανα καθε εκκλησια, πρεσβυτεροι).


Κατηγορουν τους ηγετες της ορθοδοξης εκκλησιας για πλουτισμο μεσω της εκκλησιας, αλλα ξεχνουν οτι οι δικοι τους ηγετες ζουν και βασιλευουν στο "Μπεθελ" τους στο Μαρουσι απο τα χρηματα που μαζευουν απο τους πιστους τους. Ανθρωποι που ζουν απο συνεισφορες κανουν ταξιδακια ανα την Ευρωπη και υπεραντλατικα για να παρευρεθουν σε εγκαινια νεων "Μπεθελ" ανα τον κοσμο. Μελη του κυβερνωντος σωματος της Αμερικης ερχονται στην Ελλαδα σε πρωτη θεση στο αεροπλανο, και διαμενουν σε σουιτες στη Μεγαλη Βρεττανια κι ολα αυτα τα πληρωνουν οι Ï! �ιστοι ανα το κοσμο απο συνεισφορες. Και καθε βδομαδα στις ανακοινωσεις που κανουν στις εκκλησιες δε ξεχνουν να παροτρυνουν τους πιστους τους να βαλουν τις συνεισφορες τους στα ειδικα κουτακια.

Παραπονιουνται για ελλειψη δημοκρατικοτητας απο εκφραση θρησκευτικης μισαλλοδοξιας εκ μερους αυτων που τους κατηγορουν αλλα δε λενε οτι τα δικα τους μελη που για τον αλφα η βητα λογο αποφασισαν πως δε θελουν πια να ειναι Μαρτυρες του Ιεχωβα, τους κοβουν και την καλημερα στη κυριολεξια. Ακομη και μελη της ιδιας οικογενειας τους να ειναι πολλες φορες κοβουν καθε δεσμο μαζι τους.



Δεν λενε επισης οτι τους εχουν ολους φακελωμενους κι οτι περνουν απο δικαστικες επιτροπες οποιους θεωρουν οτι παραβαινουν τους νομους τους. Οπου εκει επιβαλλουν ποινες απο στερηση του λογου στις συναθροισεις τους, εως την πληρης αποκοπη που σημαινει διακοπη καθε ειδους επικοινωνιας με το ατομο αυτο. Και για καθε ατομο εχουν γραμμενο σε μεγαλο τετραδιο, προφανως και ηλεκτρονικα πλεον, το καθε τι αρνητικο εχει κανει.



Το παιζουν νομιμοφρονες, αλλα πολλοι απο αυτους οντας ελευθεροι επαγγελματιες δε κοβουν αποδειξεις η τιμολογια. Δουλευουν σαν δημοσιοι υπαλληλοι με ελλειπες ωραριο και στη συνεχεια εξασκουν δικο τους επαγγελμα εντελως μαυρα και παρανομα. Κοινως δηλαδη κανουν οτι και οι των αλλων θρησκειων πιστοι. Απλα οι Μαρτυρες το παιζουν υπερνομιμοφρονες... εκει ειναι η διαφορα.



Μπορω παρα πολλα ακομη να πω... αρκει να με προκαλεσει καποιος απο αυτους...



Γι αυτο καλα θα κανουν να μην εξοργιζονται και να μη θιγονται τοσο ευκολα απο καποιους θερμοαιμους αλλων θρησκειων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: