Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Μεγάλο χτύπημα στην διακίνηση ναρκωτικών από την Αστυνομία Πρέβεζας - 15 συλλήψεις - Έψαχναν και για αρχαία!!!


Μεγάλο χτύπημα στην διακίνηση ναρκωτικών από την Αστυνομία Πρέβεζας - 15 συλλήψεις - Έψαχναν και για αρχαία!!!

Ολοκληρώθηκε η ευρεία Αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (όπως είχε δημοσιεύσει πρώτο το Pamepreveza.gr - Δείτε εδώ), στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας και η οποία επεκτάθηκε στο Μεσολόγγι, στους Φιλιάτες αλλά και την Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
  1. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά 15 άτομα, 13 άνδρες και 2 γυναίκες, ηλικίας από 21 έως 78 ετών, μέλη εγκληματικών ομάδων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης στους Νομούς Πρέβεζας και Θεσπρωτίας και στη διενέργεια παράνομων ανασκαφών για ανεύρεση αρχαιοτήτων.
    Ανάμεσα στους συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να βρίσκεται και το αρχηγικό μέλος του κυκλώματος το οποίο έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών.
    Κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, ενώ κάποια από τα μέλη του κυκλώματος επιδίδονταν σε παράνομες ανασκαφές για ανεύρεση αρχαιοτήτων, ενώ ανάμεσα στα κατασχεθέντα αντικείμενα είναι και 110 μεταλλικά νομίσματα, τρεις λίθοι και ανιχνευτές μετάλλων.
    Η προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένεται η αναλυτική ενημέρωση – ανακοίνωση από την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: