Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

CARTON PACK: Θα επανέλθουμε δυναμικότερα άμεσα!


Έσβησαν και οι τελευταίες εστίες στις αποθήκες της χαρτοβιομηχανίας Carton Pack στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου, φωτιά η οποία ξέσπασε χθες το πρωί και μετέτρεψε σε στάχτη 5.500 τόνους πρώτης ύλης. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και οι εργαζόμενοι βρίσκονταν καθ όλη τη διάρκεια και της νύχτας στο χώρο προστατεύοντας τα υπόλοιπα κτίρια και σβήνοντας τα γιγαντιαία ρολά χαρτιού που κρατούσαν ακόμα φλόγες. Νωρίς το μεσημέρι η κατάσβεση ολοκληρώθηκε επιτυχώς και πλέον γίνεται ο καθαρισμός του χώρου ούτως ώστε ν ακολουθήσουν τα συνεργεία αποκατάστασης και η μεταφορά πρώτης ύλης ώστε οι μονάδες παραγωγής να μπουν και πάλι μπροστά.
Η εταιρία υπέστη οικονομικό πλήγμα της τάξεως των 5 εκ ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες , ωστόσο έχει την βούληση να επανέλθει δυναμικότερα! Η CARTON PACK άλλωστε προσφάτως άλλαξε χέρια και οι νέο επενδυτές με νέους πελάτες έδειξαν από την αρχή πως είναι αποφασισμένοι να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο την ήδη κραταιά εταιρία η οποία δίνει δουλειά στους δύσκολους αυτούς καιρούς σε πλέον των 150 οικογενειών του τόπου μας.
Σήμερα σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η εταιρία ευχαρίστησε μέσω των τοπικών Διευθυντών τους εργαζομένους για την δική τους  συμβολή και υπερπροσπάθεια στην διάσωση του εργοστασίου ενώ τους διαβεβαίωσε πως άμεσα, οι μηχανές παραγωγής θα ξεκινήσουν και πάλι, από την Δευτέρα το αργότερο.
Με τον τρόπο αυτό διαλύονται κάθε είδους ανεύθυνες ή κακόβουλες αναφορές περι κλεισίματος της εταιρίας και μαζικών απολύσεων των εργαζομένων.
Τα παραδείγματα που δυστυχώς υπάρχουν στη χώρα μας είτε παλαιότερα είτε πρόσφατα σαφώς και δεν αποτελούν απαρέγκλιτο δρόμο και για άλλες εταιρίες οι οποίες έχουν υποστεί ενός είδους οικονομική ζημία. Η επιχείρηση είναι σημαντική για την Κορινθία, εμφανίζεται έτοιμη να καλύψει την ζημιά της Δευτέρας και να βαδίσει σε δρόμους αναπτυξιακούς έχοντας την στήριξη και της τοπικής κοινωνίας αλλά και των εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια: