Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Συνέβη στο Λουτράκι: Φαρμακείο …επικήρυξε τον κλέφτη στο Facebook

Στην ιστοσελίδα protothema.gr αναφέρθηκε: «Τρίτη, 1η Σεπτέμβρη στο Λουτράκι. Ένας μεσόκοπος άνδρας μπαίνει σε φαρμακείο της περιοχής και ζητά από την ιδιοκτήτρια να εξυπηρετηθεί. Της ζητά παραφινέλαιο, ένα σύμπλοκο μίγμα κεκορεσμένων υδρογονανθράκων πετρελαϊκής προέλευσης που βοηθά στο πρόβλημα της δυσκοιλιότητας.
Εκείνη σπεύδει να του προτείνει κάποια από τα συσκευασμένα προϊόντα, όμως αυτός ζητά χύμα παραφινέλαιο ώστε να αναγκάσει την ιδιοκτήτρια του φαρμακείου να μετακινηθεί στο εργαστήριο για να τον εξυπηρετήσει.
κλοπή σε φαρμακείο
Όση ώρα η γυναίκα παρασκευάζει το φάρμακο ο άνδρας βρίσκει την ευκαιρία να αποσπάσει  βιταμίνες, καλλυντικά και κολλαγόνα μεγάλης αξίας. Με γρήγορες κινήσεις τα βάζει μέσα στη βερμούδα του, ενώ όσα δεν χωρούν τα τοποθετεί στο καπέλο του.
Μάλιστα όταν η ιδιοκτήτρια θα  επιστρέψει θα την πληρώσει  για το παρασκεύασμα και θα αποχωρήσει … κύριος. Αγνοεί ωστόσο ότι οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Όπως και το γεγονός ότι την επόμενη μέρα η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου θα δημοσιοποιήσει το υλικό από τις κάμερες στη σελίδα της στο Facebook επικηρύσσοντας τον κλέφτη με δωρεάν βιταμίνες για ένα χρόνο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: