Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ !!

Νέα μεγάλη αλλαγή του καιρού με παγωνιά, θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους αλλά και κατά διαστήματα χιονοπτώσεις θα παρουσιάσει ο καιρός σε ορισμένες περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας...

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, τις Κυκλάδες, το ανατολικό, νοτιοανατολικό Αιγαίο αλλά και τα πιο βόρεια τμήματα της Κρήτης. Λίγο πιο έντονα φαινόμενα θα παρατηρηθούν τις απογευματινές ώρες στο νότιο Ιόνιο αλλά και στα πιο δυτικά τμήματα της Πελοποννήσου.

Την Τρίτη, η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά κυρίως στην βόρεια, ανατολική και κεντρική χώρα, με θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους σε όλο το Αιγαίο πέλαγος και ιδιαίτερα στα πιο βόρεια και κεντρικά του τμήματα. Θα χιονίζει κατά διαστήματα πυκνά από τα ξημερώματα ως περίπου και το μεσημέρι της Τρίτης, στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία αλλά και σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Στερεάς Ελλάδα, ενώ θα βρέχει κατά διαστήματα στην Κρήτης, τις Κυκλάδες, αλλά και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: