Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων σε λίγους μόλις μήνες ξεχώρισε σε όλη την Κορινθία -…Τυχαίο;

-Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή τις πίτας
Από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων αναφέρεται: «Στην φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου Pappas, στο Κιάτο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015.
Μέλη, φίλοι, αθλητές αλλά και πολλοί επίσημοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Ο Δήμαρχος  Σικυωνίων κ. Σπύρος  Σταματόπουλος, ευχήθηκε στους αθλητές του ομίλου επιτυχίες και διακρίσεις, κάνοντας με αυτό τον τρόπο, γνωστό τον τόπο μας, ο  Δήμαρχος  Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος, ο Περιφερειακός  Σύμβουλος  κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, αλλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων έδωσαν το παρόν και ευχήθηκαν στους παριστάμενους καλή χρονιά ,  και στο διοικητικό συμβούλιο δύναμη για την συνέχιση του δύσκολου αλλά ωραίου έργου που έχουν αναλάβει .
a4
Ο πρόεδρος του ομίλου κ.Ζαννής Ζαμάνος ευχαρίστησε όλους τους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν το νέο όμιλο και έμπρακτα ο καθένας με τον τρόπο του στάθηκαν δίπλα του και βοήθησαν στο δύσκολο αυτό ξεκίνημα.
Στην κοπή της πίτας έδωσε το παρόν και ο λιμενάρχης κ. Π. Θελερίτης που είναι γνωστό σε όλους ότι διακρίνεται για την εργατικότητά του και την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ του.  Χάρη στον Π. Θελερίτη μπήκαν πολλά πράγματα στη θέση τους στο λιμενικό ταμείου Κιάτου επι προεδρίας του Σ. Μενούνου! Πλέον όλη η Κορινθία γνωρίζει πρόσωπα και κατατάσεος για τη δράση όλων στην προηγούμενη σύνθεση του λιμενικού ταμείου Κιάτου με πρόεδρο τον Σ. Μενούνο!
Στην κοπή της πίτας έδωσε το παρόν και ο λιμενάρχης κ. Π. Θελερίτης ο οποίος είναι γνωστός σε όλους για την εργατικότητά του και την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ του. Εξαιτίας στον Π. Θελερίτη μπήκαν πολλά πράγματα στη θέση τους στο λιμενικό ταμείο Κιάτου επι προεδρίας του Σ. Μενούνου! Πλέον όλη η Κορινθία γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις για τη δράση όλων στην προηγούμενη σύνθεση του λιμενικού ταμείου Κιάτου με πρόεδρο τον Σ. Μενούνο! Αυτό οφείλεται στον Π. Θελερίτη ο οποίος απέδειξε ότι προκειμένου να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους δεν έκανε βήμα πίσω και τα έβαλε με όσους ήταν απέναντι με οποιαδήποτε κόστος. Αυτό δεν θα το ξεχάσουν ποτέ οι Σικυώνιοι! ΜΠΡΑΒΟ Πάνο…
Η σκληρή  εθελοντική δουλειά από τα  μέλη του Ιστ.Ο.Σ. κατάφερε σε μόλις λίγους μήνες να στήσει και να εξοπλίσει – στο μέτρο του δυνατού – έναν όμιλο από το μηδέν.
Χάρη στη βοήθεια  πολλών μελών του, αυτή τη στιγμή προπονεί 37 παιδιά ηλικίας από 7 έως 16 ετών. Και έπεται συνέχεια. Οι προσδοκίες όλων και οι στόχοι είναι υψηλοί. Με οδηγό τον προπονητή κ. Γιώργο Γιαβούρογλου οι αθλητές εκπαιδεύονται στη θάλασσα και στη στεριά και ετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις .
Στο δύσκολο αυτό έργο του Ιστ.Ο.Σ. μια εταιρεία με ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε τη γενναιοδωρία της.
Η Ολυμπία Οδός Α.Ε. δώρισε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος Laser, για κάλυψη των αναγκών των αθλητών του  Ομίλου.  Η παρουσία του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας κ. Γιάννη Συριανού, της Διευθύντριας Επικοινωνίας κ. Σοφίας Στάμου αλλά και της Αν. Διευθύντριας Επικοινωνίας κ. Κέλλυ Κοζυράκη, στην εκδήλωση αυτή, δείχνουν το έμπρακτο  ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη των περιοχών από τις οποίες διέρχεται η Ολυμπία Οδός.
Με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης έγινε και η απονομή των πτυχίων ,στα μέλη του Ομίλου, που εκπαιδεύτηκαν στην Ιστιοπλοΐα Ανοιχτής Θάλασσας. Είκοσι νέες και νέοι καπετάνιοι έμαθαν τα μυστικά του ανέμου και την τέχνη της ναυσιπλοΐας.
Με την ευχή το 2015  να φέρει επιτυχίες  αγωνιστικές στους αθλητές μας αλλά και μεγαλύτερη ανάπτυξη για τον Όμιλό μας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά».
ΣΣ. Ο Ιστιοπλοικός Όμιλος Σικυωνίων κατάφερε μέσα σε λίγους μόλις μήνες λειτουργίας του να κάνει την έκπληξη και να ξεχωρίσει σε όλη την Κορινθία. Το είχαμε γράψει από την αρχή της δημιουργίας του. Η αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων που απαρτίζουν τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων θα τον ξεχώριζε πολύ σύντομα. Στο Κιάτο και στις γύρω περιοχές οι γονείς εμπιστεύονται πλέον τα παιδιά τους (για τα μαθήματά τους) στον νέο ιστιοπλοϊκό όμιλο Σικυωνίων!
-Στις παραπάνω φωτογραφίες (κάντε κλικ για να είναι πιο ευδιάκριτες) φαίνονται οι παρευρισκόμενοι στην κοπή της πίτας στον πιο δραστήριο Ιστιοπλοϊκό Όμιλο του Κιάτου (και όχι μόνο)
Δημοσίευση σχολίου