Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Νταής τα έσπασε σε αστυνομικό τμήμα

Νταής τα έσπασε σε αστυνομικό τμήμα
Ο... ζόρικος Καλύμνιος οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή που του άσκησε δίωξη για απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής και διατάραξη οικιακής ειρήνης
 
Εκτός εαυτού βγήκε ένας 34χρονος στην Κάλυμνο επειδή οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος δεν μπορούσαν να διεκπεραιώσουν την προσωπική του υπόθεση για την οποία είχε πάει στην υπηρεσία τους και άρχισε να τα... σπάει μέσα στα γραφεία ενώ ταυτόχρονα τους έβριζε χυδαία!
 Οι αστυνομικοί τα έχασαν προς στιγμήν, όταν ο νεαρός νταής άρχισε να τους εξυβρίζει και να τους επιτίθεται με αποτέλεσμα να προκαλέσει φθορές στα γραφεία του τμήματος. Όμως, συνήλθαν αμέσως από την έκπληξή τους, ακινητοποίησαν τον 34χρονο και του φόρεσαν χειροπέδες ώσπου να... ηρεμήσει και να τον οδηγήσουν στα κρατητήρια!
Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο... ζόρικος Καλύμνιος οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή που του άσκησε δίωξη για απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Για την υπόθεση ορίστηκε ρητή δικάσιμος και ο «θερμόαιμος» 34χρονος αφέθηκε ελεύθερος.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: