Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Τις επόμενες ημέρες η τελευταία πληρωμή ►Δείτε ποιοι θα πληρωθούν

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Τις επόμενες ημέρες η τελευταία πληρωμή ►Δείτε ποιοι θα πληρωθούν
Τις επόμενες δύο εβδομάδες οι δικαιούχοι που δεν έχουν πάρει μέχρι και την προηγούμενη πληρωμή το κοινωνικό μέρισμα θα το δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αφού απο την 1η Οκτωβρίου και μέχρι τις 10 του μήνα θα γίνει η τελευταία πληρωμή.
Ποιοι όμως θα πάρουν τα χρήματα με την εν λόγω πληρωμή
Συγκεκριμένα όπως έχει ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών όσων οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα που υποβλήθηκαν μέσω του TAXISNET εως την 30η Ιουνίου εκκρεμούσαν λόγω ελέγχου των φορολογικών δηλώσεων ή έχουν παραπεμφθεί προς έλεγχο στις εφορίες για την προσκόμιση των προβλεπόμενων δικαιολογητικών , η πληρωμή της τελευταίας δόσης θα πραγματοποιηθεί από την 1/10/2014 έως και την 10/10/2014.
Οι δικαιούχοι που θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορούν να ελέγχουν την αίτηση τους μέσω του taxisnet για την επικείμενη τελευταία πληρωμή.
Δηλαδή εφόσον δουν μέσα στις επόμενες ημέρες την κατάσταση της αίτησης που έκαναν για το επίδομα να αλλάζει και να αναγράφει την ένδειξη «προς πληρωμή» απο ενδεικτικό αποτέλεσμα θα πληρωθούν το μέρισμα. Όσοι έχουν κάνει αίτηση μπορούν να μπουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Taxisnet και να πατήσουν την επιλογή της αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα.
Μετά μπορούν να πατήσουν την επιλογή ”εκτύπωση” και να δουν την κατάσταση της αίτησης τους.
Δείτε επίσης 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Δωρεάν PCs, tablets, και internet, για λίγους ►Δείτε Περιοχές – Δικαιολογητικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: