Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ !! ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΥΚΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Όπως πολύ σωστά είχαμε προβλέψει, αυτή την ώρα, καταστροφική θεομηνία υπό τη μορφή εξασθενημένου κυκλώνα, εισβάλλει στην Ελλάδα και επηρεάζει ήδη το Ιόνιο πέλαγος, με ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι, δυνατούς ανέμους και κεραυνούς.

Τις επόμενες ώρες ως και αργά το βράδυ, ο καιρός θα επιδεινωθεί αρκετά και στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα καθώς και στη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο. Πρόσκαιρα αργά το απόγευμα και προς το βράδυ θα επηρεαστεί και η κεντρική Μακεδονία και κυρίως οι νομοί Ημαθίας, Πέλλας, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Κιλκίς.

Δείξτε τεράστια προσοχή τις επόμενες ώρες, καθώς ο κίνδυνος για πλημμύρες θα είναι τεράστιος ιδιαίτερα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Μακεδονία.

Καταιγίδα, ενδέχεται να σημειωθεί αργά το απόγευμα και προς το βράδυ και στη πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ τα φαινόμενα ίσως να είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα πιο δυτικά τμήματα της πόλης.

Προσοχή τις επόμενες ώρες στη Κέρκυρα, τη Λευκάδα, τη Κεφαλονιά, τα Ιωάννινα, τα Γρεβενά, τη Φλώρινα, τη Κοζάνη, τη Καστοριά, την Άρτα, τη Πρέβεζα, το Αγρίνιο και τον Πύργο. Τα φαινόμενα θα έχουν ακραίο χαρακτήρα !!

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής αναμένεται σταδιακή αλλά πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού στις παραπάνω περιοχές.
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ !!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: