Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

Μπλόκο σε όλη την Πελοπόννησο για τους Δράστες που έκλεψαν 300.000 ευρώ..

4α

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία και την αντιτρομοκρατική μετά την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, την ώρα που έκλεινε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία του Διστόμου Βοιωτίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις άγνωστοι, οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα, εισέβαλαν στην τράπεζα, την ώρα που άνοιγε το χρηματοκιβώτιο.

Πήραν, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις 300.000 € και φοβούμενοι ότι είχε πατηθεί το μπουτόν του κρυφού συναγερμού, άρπαξαν τον ταμία και βγήκαν από το υποκατάστημα κρατώντας τον ως “ασπίδα”. Οι δύο δράστες κρατούσαν πιστόλια και ο ένας βαρύ όπλο. Μπήκαν στο κλεμμένο τζιπ, μαύρο RAV, που τους περίμενε απ’ έξω και διέφυγαν. Κατόπιν άφησαν και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο στο σημείο Παραλία Ποταμοί, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την τράπεζα.

Οι ληστές διέφυγαν με φουσκωτό σκάφος προς την Κόρινθο, παίρνοντας μαζί τους τον όμηρο. Οπως έγινε γνωστό τον απελευθέρωσαν στην παραλία του Κιάτου ενώ οι ίδιοι βγήκαν στην παραλία Λουτρών στο Ξυλόκαστρο όπου έκαψαν το σκάφος διαφυγής.4α Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους Νομούς Αργολιδος, Αχαίας και Κορινθίας με μπλόκα σε όλους τους δρόμους, ενώ στις έρευνες παίρνει μέρος και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία με κλιμάκιο και από τη Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με τις Αποκλειστικές πληροφορίες της Τηλεόρασης Best το φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος ήταν κλεμμένο από την Καλαμάτα. Το Φουσκωτό το χρησιμοποίησαν οι ληστές της τράπεζας στο Δίστομο για να διαφύγουν και το οποίο εγκατέλειψαν στην περιοχή Κάτω Λουτρών Ξυλοκάστρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Τηλεόρασης BEST το σκάφος έχει κλαπεί από την Καλαμάτα το 2012 και είχε δηλωθεί η απώλεια από τον ιδιοκτήτη του στο Λιμεναρχείο.

Δημοσίευση σχολίου