Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Καλαμάτα: Κορυφαία διάκριση για την Ελλάδα - Πρώτο στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση βιολογικών προιόντων το μεσσηνιακό βιολογικό ελαιόλαδο bio - kalamata του Στέλιου Κοτρώτση!!

H εταιρεί του κου Κοτρώτση επιθυμεί το καλύτερο για τους πελάτες της διότι στηρίζεται στην οικογενειακή παράδοση από το 1970 όπου ο Φώτης  Κοτρώτσης ξεκίνησε τις προσπάθειές του, και τώρα ο υιός του Στέλιος μετά της συζύγου του Έφης, συνεχίζουν τον αγώνα τους εγκαθιδρύοντας συνεχώς νέα συστήματα πιστοποιημένα από τα πιο πρόσφατα πρότυπα.

 Από το 1998 έχουν ενταχθεί ως βιοκαλλιεργητές σε πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργειας , για τους ελαιώνες τους- (όπου διατηρούν επίσης βιολογική καλλιέργεια σε κτήμα με πορτοκάλια & κορινθιακή σταφίδα) διαθέτοντας πιστοποίηση από τον οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ.  Στο ελαιοτριβείο  «Bio - Kalamata» Στυλιανός Φ. Κοτρώτσης & ΣΙΑ ΟΕΕ  τηρείται επίσης έλεγχος από την ΔΗΩ κατά την έκθλιψη και την παραγωγή βιολογικού  ελαιολάδου, από  δικούς του ελαιώνες αλλά και πολλών άλλων βιοκαλλιεργητών- πελατών του ελαιοτριβείου.Πηγή: Ελευθερία Καλαμάτας
http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/agrotika/item/33702-bio-kalamata

Περισσότερες πληροφορίες για  την εταιρεία Κοτρώτσηhttp://www.bio-kalamata.com/main/
Δημοσίευση σχολίου