Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Τουρκική ακταιωρός παραλίγο να βουλιάξει σκάφος του Λιμενικού! Δείτε το βίντεο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε όταν μπήκαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα Τούρκοι ψαράδες. Σκάφη του Λιμενικού έφθασαν στο σημείο, σε μία προσπάθεια να απομακρυνθούν οι ψαράδες από την περιοχή.Από την πλευρά της, η εφημερίδα Χουριέτ, η οποία παρουσίασε το θέμα έκανε λόγο για παρενόχληση των Τούρκων ψαράδων από σκάφη του Λιμενικού

«Το ελληνικό λιμενικό συνέχισε με επιμονή την παρενόχληση υποστηρίζοντας πως η βραχονησίδα βρίσκεται στα δικά τους χωρικά ύδατα. Οι μονάδες του ελληνικού λιμενικού, με τον ερχομό του τουρκικού σκάφους, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τα χωρικά μας ύδατα. Η παρενόχληση, όπως και η στιγμή της παρέμβασης, του τουρκικού σκάφους καταγράφηκε από κάμερα των ψαράδων», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ωστόσο, η απάντηση δόθηκε από μία τουρκική ακταιωρό, η οποία όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Χουριέτ, δημιουργεί μεγάλο κυματισμό στο ελληνικό σκάφος του Λιμενικού. Μάλιστα, όπως ακούγεται στο βίντεο, οι Τούρκοι ψαράδες ξεσπούν σε ζητωκραυγές και καταγράφουν με την κάμερα το περιστατικό.

Δημοσίευση σχολίου