Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το δυστύχημα

Μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου του Roger Rodas το αυτοκίνητο εξερράγη και ο Paul Walker μαζί με τον οδηγό και φίλο του….
 
βρήκαν φρικτό θάνατο. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν ότι θα καθυστερήσει η νεκροψία καθώς οι σοροί δεν αναγνωρίζονται και θα πρέπει να γίνει οδοντιατρική ανάλυση!
Τώρα σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας κι ακόμη πιο σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος, όπου πλέον οι θαυμαστές του αδικοχαμένου ηθοποιού συρρέουν για να αφήσουν ένα λουλούδι και να αποτίσουν φόρο τιμής στο είδωλό τους.
Οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε φιλανθρωπική εκδήλωση για το ίδρυμα που ο ίδιος ο Walker είχε ιδρύσει, το Reach Out Worldwide. Η εκδήλωση διοργανωνόταν στο κατάστημα του Rodas με πολυτελή αυτοκίνητα ταχύτητας. Ο Rodas αποφάσισε να πάρει το συγκεκριμένο για μία βόλτα. Ο Walker που δεν είχε την ευκαιρία να το οδηγήσει νωρίτερα κάθισε στη θέση του συνοδηγού για να απολαύσει μαζί με τον οικονομικό του σύμβουλο και φίλο μία σύντομη βόλτα.
Μόλις 20 λεπτά έλειπαν οι δύο άνδρες και ενώ βρίσκονταν στον δρόμο της επιστροφής ο έμπειρος οδηγός έχασε τον έλεγχο - η υπερβολική ταχύτητα σύμφωνα με  τον σερίφη της περιφέρειας ήταν επιβαρυντικός παράγοντας - συγκρούστηκε στον στύλο και λεπτά μετά το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ο 8χρονος γιος του Rodas, καθώς περίμενε τον απτέρα του στην εκδήλωση, άκουσε τον θόρυβο της σύγκρουσης όπως και οι λοιποί καλεσμένοι – και βγήκαν τρέχοντας έξω. Πλησίασαν και όλοι πήραν από τα αυτοκίνητά τους τους πυροσβεστήρες για να βοηθήσουν στην πυρόσβεση αλλά το αυτοκίνητο εξερράγη.
Δευτερόλεπτα πριν το μικρό αγόρι κρεμάστηκε στην πόρτα του μπαμπά του και προσπαθούσε να την ανοίξει για να τραβήξει τον 38χρονο οδηγό έξω. Ανάμεσα στους πρώτους πυο έφθασαν στο σημείο ήταν και ο παιδικός φίλος του Walker, Nute, ο οποίος με πυροσβεστήρα έτρεξε κοντά στο φλεγόμενο αυτοκίνητο, αλλά ήταν πολύ αργά. Όπως ο ίδιος δήλωσε μετά, του φάνηκε ότι οι δύο άνδρες ήταν ήδη νεκροί από την πρόσκρουση.
Καθώς οι πυροσβέστες έφθασαν προσπάθησαν να απομακρύνουν τους φίλους των δύο ανδρών που μάχονταν να σβήσουν τη φωτιά. Λέγεται μάλιστα ότι ο Nute έριξε μπουνιά σ” έναν πυροσβέστη και αρκετοί ήταν αυτοί που οδηγήθηκαν στα κρατητήρια για να αφεθούν ελεύθεροι όταν επαληθεύθηκαν οι συνθήκες του δυστυχήματος.
Σύμφωνα με τον σερίφη στον δρόμο υπάρχουν εμφανή σημάδια από φρένα και καμένα λάστιχα και δεν μπορεί ακόμη να ταυτοποιηθεί αν ο οδηγός αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με τα φρένα του και προσπάθησε να αποφύγει το δυστύχημα.
Ο Walker αφήνει ορφανή τη 15χρονη κόρη του Meadow, η οποία πρόσφατα μετακόμισε από τηΧαβάη στην Καλιφόρνια για να είναι κοντά του. «Όταν ήμουν μικρή, μου έμαθε να περπατάω, να χαμογελάω και να μην τα παρατάω ποτέ. Τον αγάπησα πριν ακόμη μάθω τι είναι η αγάπη. Ήταν ο ήρωας μου. Ο πραγματικός μου ήρωας. Θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Κλαίω την ώρα που γράφω αυτό. Έφυγες αλλά θα μείνεις αξέχαστος. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά!», έγραψε η Meadow.
Ο ηθοποιός είχε σχέση 7 χρόνια με την 23χρονη Jasmine Pilchard-Gosnell, την οποία και ετοιμαζόταν να παντρευτεί σύμφωνα με πηγές, παρά τα 17 χρόνια που τους χώριζαν ηλικιακά.
ΠΗΓΗ: CNNDAILY MAILTMZ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: splash/www.iml.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: