Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Γ. Ρουπακιάς, το οικόπεδο, η Χρυσή Αυγή και το κανάλι ΤV SUPER

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Γ. Ρουπακιάς, το οικόπεδο, η Χρυσή Αυγή και το κανάλι ΤV SUPER
Στη sfedona.gr διαβάσαμε ένα άρθρο το οποίο μας προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και μας έβαλε σε πολλές σκέψεις! Το θέμα το θεωρούμε πολύ σοβαρό και αν μη τι άλλο πρέπει να δοθούν απαντήσεις.
Πιο συγκεκριμένα στη sfedona.gr αναφέρθηκε: «Η sfedona.gr φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα μια συγκλονιστική αποκάλυψη που θα κάνει μεγάλη αίσθηση σε όλο το Πανελλήνιο. Και πιθανότατα θα προστεθεί ως σημαντικός κρίκος στα διαδραματιζόμενα αυτές τις μέρες με την Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες μας ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς ,που έμεινε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Κόρινθο ,πούλησε πριν λίγα χρόνια εν αγνοία της μάννας του και παρά την θέλησή της ,το πατρικό τους σπίτι και οικόπεδο στην Κόρινθο. Ο αριθμός συμβολαίου  της αγοραπωλησίας αυτής είναι 7652/2006 και  φυσικά ειναι κατατεθημένο στο υποθηκοφυλακείο Κορίνθου!
Μάλιστα η ίδια επιμένει μέχρι και πριν λίγη ώρα που μιλήσαμε μαζί της ότι «ο Κάππος με κατέστρεψε δίνοντας κάποια λίγα ψίχουλα στον γυιό μου και βάζοντάς τον να υπογράψει.» Καταγγέλει τον καναλάρχη λέγοντας «Εχω δικαιώματα εγώ στο σπίτι μου από το συμβόλαιο που εκανε με τον γιο μου. Δεν μπορούσε να με πετάξει έξω»!
Επίσης μας αποκάλυψε ότι επειδή το σπίτι ήταν αυθαίρετο  της έδινε ρεύμα το ΤV SUPER το οποίο και πλήρωνε!

Το σπίτι αυτό μια μικρή μονοκατοικία με την σχετική αυλή  και ένα μικρό εκκλησάκι ήταν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της κας Έφης Στάμου- μητέρας του Γιώργου Ρουπακιά- στο οποίο και διέμενε πολλά χρόνια.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η κα Έφη Στάμου ο ιδιοκτήτης της Πελοποννησιακής Δορυφορικής Τηλεόρασης με έδρα την Κόρινθο κ.Θύμιος Κάππος ,που ήδη είχε αγοράσει ένα οικόπεδο για την ανέγερση του νέου ιδιόκτητου πλέον καναλιού(επίσης «κοψοχρονιά»), την πίεζε ασφυκτικά να του πουλήσει και το δικό της οικόπεδο που συνόρευε με αυτό που είχε αγοράσει για να αποκτήσει την επιθυμητή έκταση.(Ίσως για λόγους πολεοδομίας,δηλαδή άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο) όπως ισχυρίζεται η κα  Έφη (Ευτυχία ) ο καναλάρχης της είχε πάρει «αυθαίρετα » και τον ιδιωτικό δρόμο που είχε αγοράσει με αποτέλασμα να μπορεί να μπεί στο σπίτι της μόνο αν της επέτρεπε το ΤV SUPER!!
Η ιδιοκτήτρια αρνούνταν πεισματικά να πουλήσει το σπίτι της και όπως μας κατήγγειλε  ,ο ιδιοκτήτης του TV SUPER της έκανε την ζωή «δύσκολη» για να την εξαναγκάσει να πουλήσει το μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο.
Η κα Έφη είχε γράψει το οικόπεδο αυτό με το σπίτι στα δυο της εγγόνια-παιδιά του Γιώργου Ρουπακιά – κρατώντας μόνο γι αυτήν το δικαίωμα οίκησης.
Φαίνεται πως κάποια στιγμή μπήκε σε εφαρμογή άλλο σχέδιο.

Ο ιδιοκτήτης του TV SUPER έπεισε τον Γιώργο Ρουπακιά (που είχε μηδαμινή οικονομική άνεση) να του πουλήσει σπίτι και οικόπεδο και μάλιστα αντί ιδιαίτερα χαμηλού τιμήματος.
Ο Ρουπακιάς με τον δικηγόρο του έβγαλε δικαστική απόφαση ως κηδεμόνας των ανήλικων παιδιών, για να μπορέσει να πουλήσει το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο και να φροντίσει τα δυο του μικρά παιδιά.

Στη συνέχει το “εμπόδιο” στα σχέδια του καναλάρχη ήταν η κα Έφη που είχε το δικαίωμα οίκησης. Αφού με όσα δηλώνει η ίδια ,δοκίμασε διάφορους ανορθόδοξους τρόπους για να την “βγάλει” από το σπίτι της , στο τέλος της πρότεινε να “εξαγοράσει” το δικαίωμα οίκησης.
Δηλαδή να πάρει η κα Έφη κάποια ψίχουλα  ευρώ και να παραιτηθεί από το νόμιμο δικαίωμα της να μένει στο σπίτι της ! Πράγματι σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ίδια έλαβε μια μικρή προκαταβολή  ευρώ και έφυγε από το σπίτι (που μετατράπηκε σε “καλοκαιρινό” όπως το βλέπεται στην φωτογραφία) ενώ τα υπόλοιπα ευρώ που  της υποσχέθηκε δεν τα πήρε ουδέποτε και μάλιστα έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη κατά του κ.Θύμιου Κάπου.)Το δικαστήριο είναι τον επόμενο μήνα .
Να δώσουμε όμως και το πολιτικό στίγμα για την αποκάλυψή μας αυτή. Το σημερινό τοπίο σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συγκεκριμένου καναλιού είναι ιδιαίτερα θολό ,αφού υπάρχουν έντονες φήμες που μιλάνε για “διείσδυση” της Χρυσής Αυγής .
Σύμφωνα με πληροφορίες κάτι τέτοιο μπορεί να έγινε ως “σανίδα σωτηρίας” για το συγκεκριμένο Περιφερειακό κανάλι ,που χρωστάει υπέρογκα ποσά σε τράπεζες και έχει την φήμη του “κακοπληρωτή”(κοινό μυστικό στην τηλεοπτική πιάτσα) σε πολλούς εργαζόμενους που έχουν περάσει από εκεί.

Τις φήμες αυτές ενισχύει ιδιαίτερα το “φιλοχρυσαυγικό” προφίλ του καναλιού και μάλιστα με έντονες επιθέσεις σε πολιτικά πρόσωπα που έχουν στραφεί ευθέως κατά της δράσης της Χρυσής Αυγής, όπως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Δεν είναι άλλωστε τυχαία η χθεσινοβραδινή δήλωση του Πέτρου Τατούλη που “φωτογραφίζοντας” το συγκεκριμένο κανάλι , ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα για να ελέγξει τις σχέσεις του καναλάρχη με την Χρυσή Αυγή (
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΤV SUPER λίγο έξω από την Κόρινθο και στην ένθετη φωτογραφία κάτω αριστερά το σπίτι που έζησε ο Γιώργος Ρουπακιάς μαζί με την μάνα του και που τώρα είναι μισογκρεμισμένο.
Στις δύο ένθετες φωτογραφίες στο επάνω μέρος της εικόνας διακρίνονται οι Ρουπακιάς και Κάππος(Δορυφορική Τηλεόραση Πελοποννήσου Α.Ε) ,πωλητής και αγοραστής του σπιτιού και του οικοπέδου της μάνας του Ρουπακιά κας Έφης Στάμου».
ΣΣ. -Κάνουμε αναδημοσίευση του άρθρου από τη sfedona.gr.  Περιμένουμε να δούμε ποιες απαντήσεις θα υπάρξουν, αν υπάρξουν. Εκτός των άλλων ποια σχέση μπορεί να έχει η Χρυσή Αυγή με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό; Ισχύουν τα παραπάνω; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: