Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αντάμωμα με τα δελφίνια στον Κορινθιακό Κόλπο- Ένα διαφορετικό ταξίδι…

Σε δελτίο τύπου που το υπογράφουν «Οι άγγελοι των θαλασσών» αναφέρεται: «Στον Κορινθιακό Κόλπο υπάρχουν 4 είδη δελφινιών, ανάμεσα τους και το Κοινό δελφίνι το οποίο είναι σπάνιο σε όλο τον Πλανήτη. Ο συνολικός τους πληθυσμός υπολογίζεται σε 300 περίπου άτομα. Ιστορικά κείμενα μαρτυρούν την ύπαρξη των δελφινιών από την αρχαιότητα
Οι Άγγελοι των Θαλασσών είναι ένας ιδιωτικός οργανισμός  με σκοπό την ανάδειξη του καλύτερου φίλου στο υδάτινο περιβάλλον, το δελφίνι.

Βασική δράση του οργανισμού μας είναι η πραγματοποίηση μονοήμερων η διήμερων εκδρομών με το τουριστικό-επαγγελματικό  σκάφος ΑΓΓΕΛΟΣ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: παρατήρηση των δελφινιών, ξενάγηση από το σκάφος του Αρχαιολογικού χώρου Ηραίο αλλά και μπάνιο στα πράσινα νερά της Μυλοκοπής. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ διαθέτει όλα τα συστήματα ασφαλείας και την απαραίτητη υποδομή για μια ευχάριστη εκδρομή (μικρή κουζίνα, ντους, WC, ηχητικό σύστημα, τέντες κλπ).
Οι εκδρομές γίνονται :α. εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες (0-4 μποφόρ), β. υπάρχουν τουλάχιστον 6 επιβαίνοντες. Η αναχώρηση γίνεται στις 11.00 και η επιστροφή στις 19.30
Τιμή ανά άτομο 65€ – Παιδιά 3-14 ετών 35€
Στην τιμή περιλαμβάνονται: Έξοδα σκάφους, ΦΠΑ, ασφάλιστρα, καφέδες, αναψυκτικά, τοστ, φρούτα, ελαφρύ γεύμα (χοιρινό σουβλάκι,σαλάτα)
Η εμφάνιση η μη των δελφινιών είναι στην διακριτική τους ευχέρεια!!!»
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013»

Δεν υπάρχουν σχόλια: