Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση του Nissan GT-R 550PS με ένα πολεμικό Jet 22.000 ίππων


Είναι ένα από τα κορυφαία supercar στον πλανήτη. Μάλιστα σε σχέση τιμής - απόδοσης, είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στον χώρο της αυτοκίνησης. Ο λόγος για το Nissan GT-R, το οποίο βλέπο
Έξι χρόνια έχει στην αγορά το Nissan GT-R. Σε αυτό το διάστημα έχει αποδείξει ότι είναι ένας βασιλιάς των επιδόσεων χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να βάλει κάποιος βαθιά το χέρι του στην τσέπη για να το αποκτήσει αφού στην Γερμανία κοστίζει μόλις 95.000 ευρώ.
Με πολύ λίγες εξαιρέσεις, που αφορούν σε  παρά πολύ πιο ακριβά εξωτικά hypercars - σκεφτείτε το 2.200.000 ευρώ Bugatti Veyron Super Sport- δεν υπάρχουν πολλά σούπερ μοντέλα τα οποία να επιταχύνουν από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα, όπως το Nissan GT-R.
Με τέτοιες επιδόσεις το γιαπωνέζικο supercar βρέθηκε δίπλα σε ένα  μαχητικό τζετ για να αποδείξει τις δυνατότητές του. Η συγκεκριμένη συγκριτική δοκιμή διοργανώθηκε από τη Nissan Γερμανίας και εμφανίζεται στο τελευταίο τεύχος του "N_Magazine", του περιοδικού που διανέμεται στους πελάτες της ιαπωνικής μάρκας.
Ο αγώνας μεταξύ του Nissan GT-R των 550 ίππων και του Hawker Hunter του βρετανικού μαχητικού αεροσκάφους των 22.000 ίππων έγινε στη Σουηδία και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.
Όσοι δεν αντέχουν την αναμονή, μπορούν να πάνε κατ΄ ευθείαν στο 4:10 λεπτό του βίντεο για να απολαύσουν το θέαμα.υμε σε ένα βίντεο 6 λεπτών να αναμετράται με ένα πολεμικό τζετ (Vid)

Nissan GT-R vs. Oris Swiss Hunter από depy6

Δεν υπάρχουν σχόλια: