Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Κινηματογραφική ταινία θύμιζε η σύλληψη δύο εμπόρων ναρκωτικών στο Κιάτο- Ο ένας είναι μαθητής σχολείου


Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου προχώρησαν σε μία ακόμα σημαντική επιτυχία σε ότι αφορά εμπόριο ναρκωτικών 
Κινηματογραφική ταινία θύμιζε η σύλληψη δύο Αλβανών πριν από λίγη ώρα στο Κιάτο. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν προχώρησαν στη σύλληψη των δυο ατόμων και κατάσχεσαν μεγάλη ποσότητα χασίς. Οι πρώτες πληροφορίες μας αναφέρουν για μισό κιλό χασίς περίπου.
Αυτό το οποίο έχει σημασία είναι ότι ο ένας δράστης είναι 20 χρονών περίπου και μαθητής σχολείου. ο δεύτερος δράστης είναι περίπου 50 ετών.

Οι αστυνομικοί τους παρακολουθούσαν και όταν πήγαν να τους συλλάβουν οι δράστες αντιστάθηκαν. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μέσα στο Κιάτο μπροστά στα μάτια των περιοίκων οι οποίοι μόλις είδαν τους αστυνομικούς να τους ακινητοποιούν και να τους συλλαμβάνουν χειροκροτούσαν. Το ανθρωποκυνηγητό έγινε κοντά στο μαγαζί «Βραχώρι».
Αναμένουμε το επίσημο δελτίο της αστυνομίας. Πρόκειται για ακόμα μία σημαντική επιτυχία των αστυνομικών του τμήματος ασφαλείας Κορίνθου για εμπόριο ναρκωτικών. 
ΣΣ. 1.Ο νεαρός Αλβανός που συνελήφθη από ότι ακούστηκε τουλάχιστον πήγαινε στο νυχτερινό σχολείο του Κιάτου. 
2.Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται και από ότι λένε οι πληροφορίες μας ενδέχεται η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών να είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που κατασχέθηκε αρχικά (μισό κιλό περίπου χασίς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: