Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Αποκαλυπτικό βίντεο: Το "θαύμα" με ανάπηρο - μαϊμού στο Μετρό


Παριστάνει τον ανάπηρο το πρωί, αλλά το βράδυ περπατάει κανονικά. Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο και απεικονίζει ζητιάνο - μαϊμού στη στάση μετρό Συγγρού - Φιξ (Vid)
Σίγουρα δεν αποτελεί την μοναδική περίπτωση και χωρίς καμία αμφιβολία, δεν αποτελεί έκπληξη των τελευταίων ημερών, αλλά μάλλον δείχνει να έχει καταστεί "μανία στην Ελλάδα της κρίσης".


Το αποκαλυπτικό βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και απεικονίζει έναν ζητιάνο στη στάση μετρό Συγγρού - Φιξ να σηκώνεται κανονικά στα πόδια του, τα οποία είχε επιμελώς κρύψει για να παριστάνει τον ανάπηρο, σίγουρα αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιδράσεων.
Το βίντεο ξεκινάει μέρα, δείχνοντας κοντινά πλάνα από περαστικούς που αφήνουν στον ζητιάνο κέρματα και ό, τι περισσεύει από το πορτοφόλι τους, καθώς μπαινοβγαίνουν στη στάση του μετρό μεταξύ Καλλιρόης και Συγγρού.
Στη συνέχεια, βράδυ πια, και αφού το "καλάθι" γέμισε από ψιλά και περίσσιο αλτρουισμό απλών συμπολιτών μας, δείχνει σε μακρινό πλάνο, κάποιον (προφανώς το αρχηγό της καλοστημένης απάτης) να πλησιάζει τον ζητιάνο, να συνεννοούνται μεταξύ τους, να τον βοηθά να σηκωθεί και ως εκ θαύματος, σε λίγα δευτερόλεπτα, ο ίδιος τελικά στέκεται στα πόδια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: