Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Κ. Γιαννόπουλος: «Φοβόμαστε για την 17χρονη που εξαφανίστηκε από το Κιάτο»

Σε πρωινή επικοινωνία  με τον πρόεδρο στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ο κ. Κ. Γιαννόπουλος μας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σε ότι αφορά την 17χρονη Γεωργία Γκιώνη η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Κιάτο στις 8 Απριλίου 2013. Ανησυχούμε ιδιαίτερα για το μικρό κορίτσι καθώς μέχρι τώρα δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Έχουμε τοποθετήσει αφίσες σε πολλά σημεία. Όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Χαμόγελο του Παιδιού ή τις αρμόδιες αρχές»

Σε χθεσινή ανάρτηση αναφέραμε μεταξύ άλλων για την εξαφάνιση της 17χρονης: «Στις 8 Απριλίου 2013 στις 14:30 το μεσημέρι, εξαφανίστηκε η Γεωργία Γκιώνη (17 ετών) από το σπίτι της, στο Κιάτο Κορινθίας.
Η Γεωργία έχει καστανόξανθα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.75 εκ. και βάρος 70 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε άσπρη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.
Οι γονείς της Γεωργίας ανησυχούν, λόγω της πολύωρης παραμονής της εκτός της οικίας και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας…»

ΣΣ. Στην παραπάνω φωτο φαίνεται η κοπέλα που εξαφανίστηκε
Δημοσίευση σχολίου