Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

Μειώνει η ΕΥΔΑΠ τις χρεώσεις στα τιμολόγια


Μέχρι και 2,5% φτάνουν οι μειώσεις του οικιακού τιμολογίου της ΕΥΔΑΠ και περίπου στο 20% για τους πολύτεκνους
Σε μειώσεις της τάξης ακόμα και του 2,5% θα προχωρήσει η ΕΥΔΑΠ ενώ αντίστοιχα θα μειώσει κατά περίπου 20% το τιμολόγιο για τους πολύτεκνους.
Παράλληλα θα υπάρξει διαφοροποίηση της πολιτικής της ΕΥΔΑΠ σε περιπτώσεις αφανών διαρροών νερού, σύμφωνα με αυτά που θα εισηγηθεί προς το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης η διοίκηση.
Για τις περιπτώσεις αφανών διαρροών, φαίνεται πως το σημερινό καθεστώς χρέωσης με βάση το κανονικό τιμολόγιο και έκπτωσης στη συνέχεια, παύει να ισχύει - εφαρμόζεται.
Αντίθετα, θα ορίζεται ένα πρόστιμο και στη συνέχεια θα λαμβάνεται υπόψη στον υπολογισμό της επιπλέον χρέωσης η προηγούμενη κατανάλωση.
Σε δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Στ. Σταυρίδης, σημείωσε "ότι οι άνθρωποι της ΕΥΔΑΠ, με μεγάλη κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα, έπειτα από πλήρη μελέτη όλων των στοιχείων, κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα αυτό που είχαμε υποσχεθεί πριν από 3 μήνες. Να φέρουν εισήγηση για τη μείωση των τιμολογίων".
Ο ίδιος επίσης πρόσθεσε:
"Μεγάλη μείωση και περαιτέρω εξορθολογισμός θα επέλθει και στις χρεώσεις σε περίπτωση διαρροών. Ειδικά για το θέμα των διαρροών, η ΕΥΔΑΠ ζητεί από τους καταναλωτές να καταχωρήσουν το κινητό και το email τους στο www.eydap.gr ή στο πίσω μέρος του λογαριασμού τους, για να ενημερώνονται σε περίπτωση αυξημένης κατανάλωσης".
Η εισήγηση της διοίκησης της επιχείρησης θα συζητηθεί στις 28 Μαρτίου.
 
Δημοσίευση σχολίου