Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Βίντεο: Ληστές μόνοι στο σπίτι

Η χρήστης του ψηφιακού αρχείου Reddit, "ανέβασε" ένα βίντεο που καταγράφει λεπτό προς λεπτό τη διάρρηξη του σπιτιού της, λίγες μόλις ημέρες πριν την αλλαγή του έτους.Το κλειστό κύκλωμα της οικίας, "έπιασε" στα πράσα τρεις άνδρες, οι οποίοι περιφέρονται από δωμάτιο σε δωμάτιο και ψάχνουν για πολύτιμα αντικείμενα, στις 29 Δεκεμβρίου.Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, οι ληστές έφυγαν με αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 δολαρίων. Ανάμεσα τους ένα Xbox, ένα iPod και ένα σκληρό δίσκο. Κατέστρεψαν επίσης μια τηλεόραση στην προσπάθεια τους να την πάρουν μαζί τους, ενώ δοκίμασαν να βγάλουν εκτός λειτουργίας το κλειστό κύκλωμα καμερών, όταν αντιλήφθηκαν την ύπαρξη τους. Το σπίτι του "Big Brother"
Το παράδοξο είναι ότι η οικογένεια είχε εγκαταστήσει το κλειστό κύκλωμα όχι για λόγους ασφαλείας, αλλά επειδή τους αρέσουν τα "γκάτζετς", όπως έγραψαν στο Reddit.
Πέραν από κάμερες όμως, η οικία δε διέθετε συναγερμό. Σύμφωνα με το δίκτυο "Safe Guard The World", πάνω από 2.000.000 ληστείες κατοικιών καταγράφονται κάθε χρόνο στις Η.Π.Α. Τα σπίτια που δε διαθέτουν συναγερμούς, έχουν 300% περισσότερες πιθανότητες διάρρηξης.

Real Home Surveillance Video of Forcable Home... από stefanelonikitelo



Δεν υπάρχουν σχόλια: