Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Η χρονιά που γδύθηκαν όλοι

άτι οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της Kate Middleton (που έκαναν το παλάτι να αφρίσει) και οι κλεμμένες των Heather Morris, Olivia Munn και Christina Hendricks. Κάτι ακόμη η Madonna να βγάζει έξω το στήθος της σε συναυλία στην Κωσταντινούπολη και ο Channing Tatum να θυμάται το στρίπερ παρελθόν του στο Magic Mike. Και σιγά σιγά οι οθόνες μας (κινητού, υπολογιστή, τηλεόρασης, κινηματογράφου) γέμισαν φέτος με γεννητικά όργανα.
Για όλα φταίει το πέος του Fassbender στο περσινό Fame. Και η δημοσιότητα που αυτό πήρε. Αυτό είναι η μόνη λογική εξήγηση για το -αποτρόπαιο- φαινόμενο της αντρικής γύμνιας που μας έχει κάνει να θέλουμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας.Ξεκινώντας από τα ακροβατικά του Channing Tatum και της παρέας του στο Magic Mike (σ.σ. στο οποίο βεβαίως υπήρχε και η πρώτη τοπλες σκηνή της Olivia Munn) και συνεχίζοντας με τον Bobby Canavale στο Broadwalk Empire, τον πρίγκιπα Harry να παίζει γυμνός μπιλιάρδο στο Las Vegas και το sex tape του Hulk Hogan με την φιλόζωη γυναίκα του καλύτερού του φίλου. Τα αηδόνια τραγουδάνε γυμνάΕνώ επίσης φέτος έχουμε το μεγάλο ξεσάλωμα των σταρ της μουσικής. Με την Μαdonna να δείχνει εναλλάξ στήθος ή κώλο σε κάθε στάση της παγκόσμιας περιοδείας της.
Την Lady Gaga να βγαίνει γυμνή διαδοχικά στην αφίσα του αρώματος της, στην Vogue και αγκαλιά με ένα μάτσο Βραζιλιάνες στρίπερ για χάρη του Terry Richardson.
Και, φυσικά, την Rihanna να έρχεται να μας αποτελειώσει με εκατοντάδες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, την συγκλονιστική της φωτογράφηση για το GQ και, πριν μερικές μέρες, την γυμνόστηθη φωτό που την έβγαλε παπαράτσι στο σπίτι της στα Barbados.


Ειδική μνεία στην Ελληνοαγγλίδα Tulisa Kontostavlos και το 6λεπτο sex tape της που την έχρισε πιο ποθητή γυναίκα στον πλανήτη. Μεγάλο fail, αλλά τι τα θες.

Η χρονιά του χακερο-παπαράτσι
Μπορεί ο χάκερ που έβγαλε στην φόρα τις φωτογραφίες της Σκάρλετ Γιόχανσον να έφαγε 10 χρόνια φυλακή, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους ‘φιλότιμους’ συναδέλφους τους να μας προσφέρουν γυμνές στο πιάτο την Heather Morris του Glee και την Οlivia Munn.

Ενώ ιδιαίτερη μνεία χρήζει τόσο η Anne Hathaway (που έδειξε κατά λάθος τα πάντα κατά την διάρκεια της πρεμιέρας των Αθλίων), όσο και η Alisson Pill του Newsroom που έστειλε κατά λάθος μια γυμνή εικόνα της στους χιλιάδες followers της.


Αν και τα χοντρά λεφτά (και πιθανόν μια ποινή φυλάκισης) έβγαλε το παλικάρι που απαθανάτισε γυμνή την Kate Middleton κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Γαλλία.


Τηλεόραση που βγάζει μάτια

Η κατάντια των περιοδικών, άλλοτε κραταιό μέσο για να πείσεις μια στάρλετ να δείξει λίγο παραπάνω σάρκα, είναι εμφανής από το γεγονός ότι οι μόνες φετινές φωτογραφήσεις που θα θυμόμαστε είναι αυτές των Rihanna και Kate Upton στο GQ.
Ενώ αντίθετα η τηλεόραση μας έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους με εξαιρετικές σκηνές στο Spartacus, το Game of Thrones και το Weeds (στην τελευταία του σεζόν). Καθώς επίσης -απρόσμενα- την Sophie Rundle στο Episodes, την Lena Dunham στο Girls, την Hannah Ware στο Boss και την Jessica Marais στο Magic City.

Jessica Marais - Magic City από RobOfDapto
Αν και η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα αναδεικνύεται -σύμφωνα και με τον Mr.Skin- η Camilla Ludington του Californication.



Ενώ πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι την τάση ξεγυμνώματος έχουν ακολουθήσει και τα κυριλέ τηλεοπτικά δίκτυα, με 76 γυμνές -αν και πιξελαρισμένες- εμφανίσεις σε σειρές, σε σχέση με τις μόλις 15 περσινές.

Τέλος, η τάση του ’έλα να γδυθούμε darling’ πέρασε και στο κινηματογράφο, με τις εμφανίσεις που συζητούν όλοι να είναι αυτές των Helen Hunt στο The Sessions, Kristen Stewart στο On the Road, Michelle Williams στο Take this Waltz, Piper Perabo στο Looper και -πάνω από όλα- Nadine Nadine Velazquez στο Flight.

Nadine Velazquez Nude (Topless x Ass) Scene From... από TFCMedia
























Δεν υπάρχουν σχόλια: