Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Κολυμπώντας… παρέα με κροκόδειλους!

perierga.gr - Κολυμπώντας... παρέα με κροκόδειλους!
Ένα ασυνήθιστο θεματικό πάρκο… γεμάτο κροκόδειλους εξασφαλίζει τη διαφορά που επιζητούν όσοι στις διακοπές τους επιζητούν την αίσθηση του κινδύνου.
Το Darwin Crocodile Park στην Αυστραλία εμπνεύστηκε από τη δημοτικότητα που έχουν οι καταδύσεις μέσα σε κλουβί ανάμεσα σε καρχαρίες, παραλάσσοντας λίγο το είδος του ζώου και επιτρέποντας στην αδρεναλίνη να χτυπήσει κόκκινο.
Κροκόδειλοι δολοφόνοι έρχονται πολύ κοντά με τους θαρραλέους κολυμβητές που απολαμβάνουν μια μοναδική κατάδυση μέσα στο νερό παρέα με τα… θανατηφόρα πλάσματα. Το «Cage of Death» είναι ένα γυάλινο ¨κλουβί του θανάτου, το οποίο έχει περάσει πολλά crash tests προκειμένου να αποδειχτεί ότι κανείς δεν θα κινδυνεύσει. Παρόλα αυτά δεν παύει το θέαμα να είναι τρομακτικό με τους τεράστιους κροκόδειλους να βρίσκονται μόλις μερικά εκατοστά από το γυαλί.perierga.gr - Κολυμπώντας... παρέα με κροκόδειλους!perierga.gr - Κολυμπώντας... παρέα με κροκόδειλους!perierga.gr - Κολυμπώντας... παρέα με κροκόδειλους!perierga.gr - Κολυμπώντας... παρέα με κροκόδειλους!

Για να εξασφαλιστεί, μάλιστα, ότι όλοι οι κροκόδειλοι θα πλησιάσουν πολύ κοντά και ότι τα χρήματα που πλήρωσαν οι πελάτες (100 δολάρια για μια κατάδυση 20 λεπτών) αξίζουν τον κόπο, κομμάτια κρέατος τοποθετούνται κάτω από το κλουβί.

Τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου και συνήθειας των ερπετών! Άλλωστε «η πρόκληση στη ζωή επιβάλλεται, πόσω μάλλον μέσα από ένα πολύ γερό τζάμι», όπως λέει και ο υπεύθυνος του πάρκου.perierga.gr - Κολυμπώντας... παρέα με κροκόδειλους!perierga.gr - Κολυμπώντας... παρέα με κροκόδειλους!perierga.gr - ΚΚολυμπώντας... παρέα με κροκόδειλους!perierga.gr - Κολυμπώντας... παρέα με κροκόδειλους!















Δεν υπάρχουν σχόλια: