Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Επιτυχία! Πόσοι συνελήφθησαν από την ασφάλεια Κορίνθου για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Χθες το μεσημέρι (15.30) στο 95ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, συνελήφθησαν 32χρονος Έλληνας και 36χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ, γιατί επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. όχημα, ενεργούσαν ως προπομπός έτερου Ι.Χ.Ε. οχήματος που επέβαινε 28χρονος συνεργός τους, αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας και μετέφερε 20 αλλοδαπούς υπηκόους Συρίας οι οποίοι στερούνταν νομίμων εγγράφων παραμονής στη χώρα».
Εξάρθρωση οργάνωσης μεταφοράς λαθρομεταναστών από την ασφάλεια Κορίνθου! -Δεκάδες συλλήψειςΜεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε σήμερα το απόγευμα (περίπου 15:00) επι της Ν.Ε.Ο κοντά στο ύψος των διοδίων στο Ζευγολατιό. Αυτόπτες μάρτυρες επικοινώνησαν  και μας ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου ακινητοποιώντας ένα φορτηγό όχημα προχώρησαν στη σύλληψη δεκάδων λαθρομεταναστών (από τη Συρία). Κάτι το οποίο διασταυρώσαμε από ρεπορτάζ που κάναμε στη συνέχεια.Η μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας είναι ότι προχώρησαν στη σύλληψη (από ότι φαίνεται) και των εγκεφάλων που μεταφέρουν τους παράνομους μετανάστες στη χώρα μας κερδίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί ίσως βρίσκονται στην εξάρθρωση μεγάλης οργάνωσης μεταφοράς λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα.
Εκτός από το όχημα που ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν δεκάδες μετανάστες, ακινητοποιήθηκε και ακόμα ένα όχημα πολυτελείας (Audi) και συνελήφθησαν άτομα που πιθανότατα είναι οι αρχηγοί του κυκλώματος (ή έχουν σχέση με αυτούς). Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα που είχαν δώσει οι μετανάστες για να μετακινηθούν παράνομα στη χώρα μας.Η υπόθεση ερευνάται από την ασφάλεια Κορίνθου. Αναμένουμε το δελτίο τύπου της αστυνομίας. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μία ακόμα μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών της ασφάλειας Κορίνθου…










Δεν υπάρχουν σχόλια: