Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η αλεπού που συμπεριφέρεται σαν κατοικίδιος σκύλος!

perierga.gr - Η αλεπού που συμπεριφέρεται σαν κατοικίδιος σκύλος!
Η Miss Fox συμπεριφέρεται χαδιάρικα, αγαπησιάρικα και τσαχπίνικα. Όπως ακριβώς δηλαδή ένας κατοικίδιος σκύλος που σέβεται τον εαυτό του. Μόνο που η Miss Fox δεν είναι κατοικίδιο αλλά… αλεπού!Μάλιστα, αλεπού και μάλιστα από τις πιο άγριες της φυλής της. Παρόλα αυτά καταλαβαίνει λέξεις όπως «κάτσε», «σήκω», «ξάπλωσε», ενώ ακούει πολύ καλά και στο όνομά της. Είναι μια προσφιλής, ευγενική και ναζιάρα, ενώ είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις άγριων ζώων που έχει εκπαιδευτεί για να ζήσει με τους ανθρώπους ως οικόσιτο ζώο, ή καλύτερα κατοικίδιο.
Η υπεύθυνη για τη μεταμόρφωση της Miss Fox είναι η 22χρονη Ρωσίδα Irina Mukhamedshina, καθηγήτρια Κυτταρολογίας και Γενετικής, η οποία έχει μελετήσει τα άγρια ζώα και τις ιδιομορφίες τους.«Ο πρώτος μου στόχος ήταν να φέρω κοντά μου το ζώο, να αποκτήσει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Είχα την Miss Fox από μωρό… Μετά προχώρησα στις βασικές εντολές και πλέον η αλεπού… αισθάνεται ένας ολοκληρωμένος σκύλος», περιγράφει η Irina.
H Miss Fox λατρεύει την ιδιοκτήτριά της, ενώ δεν κρύβει τη χαρά της όταν πρόκειται να βγουν οι μπάλες στο προσκήνιο για λίγο παιχνίδι. «Δείχνει την αγάπη της με διάφορους τρόπους και είναι τόσο εκφραστική», λέει η καθηγήτρια.
perierga.gr - Η αλεπού που συμπεριφέρεται σαν κατοικίδιος σκύλος!perierga.gr - Η αλεπού που συμπεριφέρεται σαν κατοικίδιος σκύλος!perierga.gr - Η αλεπού που συμπεριφέρεται σαν κατοικίδιος σκύλος!perierga.gr - Η αλεπού που συμπεριφέρεται σαν κατοικίδιος σκύλος!



Δεν υπάρχουν σχόλια: