Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Αξιολάτρευτα μωρά φωτογραφίζονται… υποβρυχίως!

perierga.gr - Αξιολάτρευτα μωρά φωτογραφίζονται... υποβρυχίως!
Η Βρετανίδα φωτογράφος Annette Price ειδικεύεται στα… υποβρύχια μωρά, ειδικά, μάλιστα, όταν κάνουν το μπάνιο τους για πρώτη φορά σε μια πισίνα. «Είναι άνετα με το νερό, γιατί τους θυμίζει τη μήτρα», λέει η φωτογράφος.
Για τις φωτογραφίες, που παρεμπιπτόντως θυμίζουν το εξώφυλλο του άλμπουμ Nevermind των Nirvana (1991), η φωτογράφος φοράει μάσκα και αναπνευστήρα και βυθίζεται στο νερό της πισίνας, περιμένοντας τις πρώτες… βρεφικές βουτιές.
«Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι τα περισσότερα είναι χαλαρά, ενώ μερικά χαμογελάνε κιόλας. Δεν κλαίνε ποτέ! Οι γονείς είναι αυτοί που συνήθως ανησυχούν. Βουτάνε, κιόλας, καμιά φορά!», λέει με χιούμορ η φωτογράφος και συμπληρώνει:
«Από τη στιγμή που τα μωρά μπαίνουν στο νερό έχω περίπου δύο έως τρία δευτερόλεπτα για να τα φωτογραφίσω. Αν και έχουν κάνει τουλάχιστον ένα εξάμηνο μαθημάτων πριν βουτήξουν… πάντα είναι η πρώτη φορά και γι’ αυτά αλλά και για μένα. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που φωτογραφίζονται τόσο φυσικά…».

perierga.gr - Αξιολάτρευτα μωρά φωτογραφίζονται... υποβρυχίως!

perierga.gr - Αξιολάτρευτα μωρά φωτογραφίζονται... υποβρυχίως!

perierga.gr - Αξιολάτρευτα μωρά φωτογραφίζονται... υποβρυχίως!perierga.gr - Αξιολάτρευτα μωρά φωτογραφίζονται... υποβρυχίως!perierga.gr - Αξιολάτρευτα μωρά φωτογραφίζονται... υποβρυχίως!perierga.gr - Αξιολάτρευτα μωρά φωτογραφίζονται... υποβρυχίως!perierga.gr - Αξιολάτρευτα μωρά φωτογραφίζονται... υποβρυχίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: