Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

8 tips για να γίνεις η προσωπική του ιέρεια του SEX

8 tips για να γίνεις η προσωπική του ιέρεια του SEX
Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να τον απογειώσεις
Προκειμένου να γίνεις το απόλυτο σεξ στη ζωή του, θέλει τρόπο αυτοπεποίθηση και γνώση της ανδρικής ψυχολογίας για να οδηγηθείς στην κορύφωση της λίμπιντο.
Οι σχέσεις που δεν μπορούν να υποστηρίξουν μια υγιή σεξουαλική ζωή, μπορεί εύκολα να καταντήσουν βαρετές. Πώς μπορείτε να ξανανάψετε τη φλόγα: Θυμηθείτε τα παλιά. Βρείτε χρόνο κάθε μέρα για να φαντασιωθείτε ότι κάνετε τέλειο σεξ με το σύντροφό σας, όπως τις πρώτες φορές μετά την πρώτη σας γνωριμία. Όταν φαντάζεστε ότι απολαμβάνετε το σεξ, το σώμα σας διεγείρεται. Πάρτε το ρίσκο. Το σεξ, για να είναι ενδιαφέρον, δεν θα πρέπει να είναι στατικό. Κάντε κάτι που δεν θα κάνατε ποτέ. Ανακαλύψτε μια καινούργια στάση ή ένα καινούργιο μέρος για να κάνετε έρωτα.
Οι άντρες ερεθίζονται περισσότερο με την οπτική επαφή παρά με την εγκεφαλική. Σταμάτα να κλείνεις όλα τα φώτα και τόλμα να κάνεις σεξ μαζί του στο φως. Έξτρα συμβουλή: το παν είναι να δείξεις πως ευχαριστιέσαι κι εσύ με τη θέα του γυμνού σου κορμιού. Άσε τις ντροπές κατά μέρους και κάντον να κολλήσει με την σιγουριά σου. Βρείτε χρόνο Καλό είναι να ξεκλέβετε στιγμές κι ενέργεια για μια ερωτική βραδιά με το σύντροφό σας, σε πράγματα τόσο σημαντικά, οφείλουμε να δίνουμε προτεραιότητα. Αντί να ανάψετε τηλεόραση ανάψτε αυτόν.
Κάντε έρωτα μετά από γυμναστική 35-40 λεπτών. Η λειτουργία του κυκλοφορικού και του νευρικού σας συστήματος θα βελτιωθούν. Συμβιβαστείτε. Αν ο σύντροφός σας αρχίσει την πολιορκία αλλά εσείς έχετε περάσει μια δύσκολη μέρα, μη βιαστείτε να του θυμώσετε. Ακόμη και αν δεν έρθετε σε σεξουαλική επαφή, υπάρχουν πράγματα, λιγότερο κουραστικά που μπορείτε να κάνετε για να τον ικανοποιήσετε (π.χ. στοματικό έρωτα).
Το γρήγορο σεξ, τις περισσότερες φορές, δεν προσφέρει ηδονή. Τα ζευγάρια έχουν διαφορετική άποψη για το σεξ. Μπορεί π.χ. ο ένας από τους δύο να νιώθει ότι αποτελεί έκφραση ρομαντισμού, ενώ ο άλλος ότι πρόκειται απλά για έναν τρόπο να φτάσει σε οργασμό. Θυμηθείτε ότι το σεξ θυμίζει πολύ το χορό. Εμπεριέχει συνεργασία, λάθη, διορθώσεις και πολλές κινήσεις πίσω-μπρος για να βρείτε τη σωστή «στάση».
Δεν χρειάζεται να του αφήσεις το περιθώριο να δοκιμάσει νέες εμπειρίες στο σεξ με κάποια άλλη. Αν ο καλός σου σου ζητήσει κάτι καινούργιο στο κρεβάτι απλά έχει όρεξη να κάνει μαζί σου νέα πράγματα, όπως κάνετε και στα υπόλοιπους τομείς της κοινής σας ζωής. Πριν σου ζητήσει εκείνος να δοκιμάσετε κάποια καινούργια στάση ή άλλο κολπάκι, ξάφνιασε τον και ζήτα μόνη σου κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Θα το εκτιμήσει.
Πολλές γυναίκες, είτε από ντροπή, είτε από φόβο μήπως δείχνουν παχουλές, είτε εξαιτίας της κούρασης και της βαρετής καθημερινής ρουτίνας, ξεχνούν το πόσο σημαντικό κομμάτι της ερωτικής μας ζωής είναι μια ωραία εμφάνιση. Μπορεί να το κοροϊδεύεις αλλά πώς περιμένεις να τον διεγείρεις τη στιγμή που σε βλέπει με παντόφλες και εσώρουχα που ούτε η γιαγιά σου δεν θα φορούσε. Δοκίμασε κάτι πιο πρόστυχο!
Μη φοβάσαι να δοκιμάσεις το πρωκτικό σεξ... Δεν είναι απαραίτητο να ενδώσεις σε βάθος μπορείς έστω να πειραματιστείς και να δείξεις στον καλό σου ότι του δίνεις το ελεύθερο σε κάθε σπιθαμή του κορμιού σου.
Το σεξ στο κρεβάτι μπορεί να γίνει αφόρητα βαρετό. Γιατί λοιπόν δεν παίρνεις την πρωτοβουλία να ανακαλύψετε με τον καλό σου το σεξ και στο υπόλοιπο σπίτι ή και έξω από αυτό; Ένα γρήγορο σεξ στην τουαλέτα του πάρτυ ή στο μπάνιο του αεροπλάνου θα ήταν μια καλή αρχή. Το πάτωμα και ο πάγκος της κουζίνας κάνουν επίσης για αυτή τη δουλειά...





Δεν υπάρχουν σχόλια: