Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Σούπερ γιαγιά κυκλοφορεί με… πατίνι!

perierga.gr - Σούπερ γιαγιά κυκλοφορεί με...πατίνι!
Παρά την ηλικία της η 74χρόνη Barbel Roerig από το Περθ δεν το βάζει κάτω και επιλέγει έναν αντισυμβατικό τρόπο μετακίνησης στους δρόμους της πόλης, προκαλώντας ποικίλα σχόλια σε όσους τη βλέπουν.
Ο λόγος για τη «σούπερ γιαγιά με το πατίνι», όπως χαρακτηριστικά την ονομάζουν οι κάτοικοι της πόλης, η οποία κάνει όλες τις καθημερινές μετακινήσεις της στην περιοχή πάνω σε ένα πατίνι! Η Barbel έχει γίνει διάσημη για το… μεταφορικό της μέσο και προσελκύει τα βλέμματα των περαστικών που την παρακολουθούν με περιέργεια και θαυμασμό γι’ αυτό που έχει καταφέρει.
Μάλιστα έχει αποκτήσει και τη δική της σελίδα με όνομα »Perth Scooter Gran», η οποία περιλαμβάνει περισσότερους από 4.000 θαυμαστές από όλο τον κόσμο! Χαρακτηρίζεται ως «θρύλος» από τους ντόπιους κατοίκους και αποτελεί «παράδειγμα προς μίμηση» για όσους τη βλέπουν να κάνει όλες τις δουλειές της οδηγώντας με άνεση το πατίνι της.
»Είναι πολύ ωραίο όλο αυτό. Τώρα ξέρω πώς αισθάνονται οι διάσημοι άνθρωποι ανά τον κόσμο», δηλώνει η ίδια με υπερηφάνεια σχετικά με τη δημοσιότητα αλλά και τη δημοφιλία που απέκτησε μέσω της ιδιαίτερης αυτής μετακίνησής της.
Άλλωστε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η 74χρονη σπάει τη μονοτονία της πόλης και παραδίδει παράλληλα μαθήματα θέλησης για ζωή και δράση σε μια εποχή δύσκολη για μικρούς και μεγάλους. «Μην το βάζετε κάτω! Η τρίτη ηλικία είναι η καλύτερη» είναι μια φράση που συνηθίζει να λέει η σούπερ γιαγιά, και δεν έχει άδικο.perierga.gr - Σούπερ γιαγιά κυκλοφορεί με...πατίνι!perierga.gr - Σούπερ γιαγιά κυκλοφορεί με...πατίνι!perierga.gr - Σούπερ γιαγιά κυκλοφορεί με...πατίνι!Δημοσίευση σχολίου