Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο!

perierga.gr - Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο!
Περιμένετε με τις ώρες το σερβιτόρο για να παραγγείλετε; Το φαγητό έρχεται κρύο στο τραπέζι μετά από αρκετή ώρα; Ο σερβιτόρος είναι αγενής και αγέλαστος; Ξεχάστε τα όλα αυτά, καθώς ένα καινοτόμο εστιατόριο στη Γερμανία βάζει τέλος στην ταλαιπωρία σας!
Ο λόγος για το «S Baggers» στη Νυρεμβέργη που αντικατέστησε σερβιτόρους και σερβιτόρες με ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα παραγγελιοληψίας, με στόχο να βελτιώσει τις υπηρεσίες προς τους πελάτες, αλλά και να προσελκύσει περισσότερο κόσμο.
Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παραγγείλουν μέσω μιας οθόνης αφής, που λειτουργεί εν είδει καταλόγου, υπολογίζοντας το χρόνο παράδοσης, ενώ το φαγητό και το ποτό φτάνουν στο τραπέζι πάνω σε μεταλλικές ράγες και ιμάντες μεταφοράς που θυμίζουν… παιδικό τρενάκι!
Στα must του εστιατορίου συμπεριλαμβάνονται οι επιπρόσθετες πληροφορίες που υπάρχουν στο μενού, όπως, για παράδειγμα, από πού προέρχεται το κρέας που παραγγείλατε ή πόσο μεγάλες είναι οι μερίδες που διαλέξατε!Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε το «προσωπικό» σας μενού, με τα υλικά της αρεσκείας σας, ενώ έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το φαγητό σας στο τέλος του μήνα, όταν πληρωθείτε!
«Το σύστημα είναι μοναδικό στο είδος του,» δηλώνει ο Michael Mack, ιδιοκτήτης του εστιατορίου και συμπληρώνει: «Η ιδέα θα φέρει επανάσταση στη βιομηχανία τροφίμων. Τώρα, μπορείτε να πείτε αντίο στους αγενείς σερβιτόρους!»…perierga.gr - Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο!perierga.gr - Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο!perierga.gr - Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο!perierga.gr - Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο!perierga.gr - Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο!perierga.gr - Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο!perierga.gr - Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο!Δημοσίευση σχολίου