Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Στη δημοσιότητα ακόμα δύο ονόματα παιδόφιλων

Στη δημοσιότητα ακόμα δύο ονόματα παιδόφιλων
Στη δημοσιότητα δόθηκαν έπειτα από εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία ταυτότητας άλλων δύο ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν στο πλαίσιο της πανελλαδικής αστυνομικής επιχείρησης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου.
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της προμήθειας, κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.

Πρόκειται για τους:
α) ΜΩΡΑΪΤΗ Γεώργιο του Κυριάκου και της Ασπασίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, κάτοικος Αττικής και
β) ΣΠΑΝΟ Αθανάσιο του Αναστασίου και της Άννας, ο οποίος γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα, κάτοικος Αττικής.
Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012, 210-6476464, 210-6476000, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και ccu@cybercrimeunit.gov.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Δημοσίευση σχολίου