Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΚΙΑΤΟ: Φορτωμένο αγροτικό όχημα κινούνταν με ταχύτητα και προκάλεσε ατύχημα!

Οδηγός αγροτικού οχήματος με έδρα το Λαλιώτι (έτσι αναγραφόταν επάνω στο όχημα) κινούνταν πολύ επικίνδυνα και προκάλεσε ατύχημα σήμερα το πρωί επι της ΠΕΟ στο Κιάτο (στο ύψος του φούρνου Παπανικολάου).
Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία οδηγών ο οδηγός έκανε την μία προσπέραση μετά την άλλη και κινούνταν πολύ επικίνδυνα στον εν λόγω δρόμο!!! Σε κάποια στιγμή και ενώ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (από τις προσπεράσεις που έκανε), η οδηγός του μπροστινού οχήματος που πήγαινε κανονικά στο δρόμο της (με κατεύθυνση το Κιάτο) στρίβει προς την παραλιακή.
Το αποτέλεσμα ήταν το αγροτικό όχημα που κινούνταν πολύ επικίνδυνα στο δρόμο να παρασύρει το όχημά της, να προσκρούσει στο πεζοδρόμιο (το όχημα της γυναίκας) και να υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές.
Ευτυχώς η γυναίκα δεν έδειξε να έχει τραυματιστεί ιδιαίτερα αλλά υπέστη σοκ. Στη συνέχεια ο οδηγός από ότι είπαν οι οδηγοί πήγε να ζητήσει …και τα ρέστα από την οδηγό αν έβγαλε ή όχι φλας για να στρίψει με αποτέλεσμα ο ίδιος να δεχτεί την οργή των υπολοίπων οδηγών στο σημείο!!!
ΣΣ. Πως είναι δυνατόν ο οδηγός ενός αγροτικού οχήματος, η καρότσα του οποίου είναι σχεδόν γεμάτη (με βερίκοκα), να κινείται με τέτοια ταχύτητα και να κάνει τόσο επικίνδυνους ελιγμούς …είναι άλλη ιστορία!


Δημοσίευση σχολίου