Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη με χασίς και δενδρύλλιο στο σπίτι του!!!


ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη με χασίς και δενδρύλλιο στο σπίτι του!!!
 Πρόκειται για ένα από τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία που είχε συνεργαστεί και με τη δημοτική αρχή του κ. Θωμαΐδη κατά το παρελθόν έχοντας μάλιστα και σημαντική θέση στο δήμο Κορινθίων! Το πρόσωπο λοιπόν αυτό συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου στα τέλη της περασμένης εβδομάδας για μεγάλη ποσότητα χασίς που βρέθηκε στο σπίτι του!
Τι ανέφερε το αστυνομικό δελτίο τύπουΤο δελτίο τύπου της αστυνομίας που δημοσιεύσαμε χθες ανέφερε μεταξύ άλλων: “…Συνελήφθησαν το Σαββάτο το πρωί, στην Κόρινθο , από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο ημεδαποί ηλικίας 60 και 52 ετών αντίστοιχα, γιατί καλλιεργούσαν δενδρύλλια και κατείχαν ποσότητα κάνναβης, στις οικίες τους.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν:
Στην οικία του 60χρονου, δύο γυάλινα δοχεία που περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης βάρους -169- γραμμαρίων, ενώ στην αυλή της οικίας, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 40 εκατοστών.
Στην οικία του 52χρονου, μία συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων, ενώ στην ταράτσα της οικίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (θερμοκήπιο), 20 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,8 έως 2,3 μέτρων, καθώς και μία συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κάνναβης, βάρους -350- γραμμαρίων…”Ο ένας λοιπόν από τους δύο είναι ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην δημοτικός σύμβουλος επι θητείας του κ. Θωμαίδη.Η είδηση έγινε γνωστή και στη νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας
Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας κ. Ν. Πετρόπουλο μας ανέφερε ότι σήμερα ενημερώθηκε για το θέμα αυτό.
ΣΣ. Η σύλληψη έχει γίνει από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας και συζητιέται δειλά- δειλά σε κάποια «πηγαδάκια». Από σήμερα θα είναι το θέμα συζήτησης σε όλη την Κορινθία…


Δημοσίευση σχολίου