Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: “Έψαχναν” την εφημερεύουσα ιατρό της παιδιατρικής!

Σε δελτίο τύπου από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου αναφέρεται: «Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Κατσικόπουλος επισκέφτηκε σήμερα το Νοσοκομείο Κορίνθου.
Αφορμή για αυτήν την έκτακτη επίσκεψη του αποτέλεσε χθεσινό συμβάν με την απαράδεκτη συμπεριφορά από την εφημερεύουσα ιατρό του παιδιατρικού τμήματος η οποία δεν προσήλθε αλλά ούτε ενημέρωσε για την μη προσέλευση της ούτε και απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις προς αναζήτηση της.Η Διοικητής του Νοσοκομείου έκανε λεπτομερή έκθεση των γεγονότων στον κ. Κατσικόπουλο σε συνέχεια των πολλαπλών τηλεφωνικών επικοινωνιών της προηγούμενης ημέρας και του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.Συγκεκριμένα μόλις η Διοικητής κα Παπανδρέου ενημερώθηκε από τον συντονιστή εφημερίας για την μη κάλυψη της παιδιατρικής ενημέρωσε τον Δ/ντη ο οποίος και ήρθε εσπευσμένα από την Μεσσηνία προκειμένου να καλύψει την εφημερία.
Στο μεταξύ ενημερώθηκε ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ σχετικά καθώς και ο κ. Εισαγγελέας τηλεφωνικά και αργά το απόγευμα κατατέθηκε στον αξιωματικό υπηρεσίας της αστυνομίας η σχετική καταγγελία εκ μέρους της Διοικήτριας και του προέδρου του ΕΣ αφού ήδη με την επίσκεψη της στο Νοσοκομείο ενημερώθηκε λεπτομερώς.
Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ ενημερώθηκε ταυτόχρονα με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου μας από το ΕΚΕΠΥ για περιστατικό που ερχόταν από κατασκήνωση στο νοσοκομείο προς εξέταση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Παπανδρέου του γνωστοποιήθηκε ότι ήδη έχει επιληφθεί του θέματος που προέκυψε και ο Δ/ντης θα καλύψει στο εξής την εφημερία και επομένως θα δει και το περιστατικό όπως και έγινε.
Η σημερινή συνάντηση πέραν της ενημέρωσης για το τυχαίο συμβάν είχε σαν αντικείμενο τα προβλήματα λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού ορισμένων ειδικοτήτων και την αναζήτηση λύσεων και για τους καλοκαιρινούς μήνες όποτε και πολλαπλασιάζεται ο πληθυσμός λόγω εσωτερικού τουρισμού αλλά και γενικότερα.
Σε κλίμα ιδιαίτερης κατανόησης εκ μέρους του κ. Κατσικόπουλου παρελήφθη σχετικός φάκελος με το ιστορικό και τις ενέργειες μας μέχρι τώρα σχετικά με την παιδιατρική καθώς και των άλλων φλεγόντων θεμάτων που απασχολούν το Νοσοκομείο μας προκειμένου να το συζητήσει με τους αρμοδίους και βρεθούν άμεσα λύσεις».
ΣΣ. Άρχισαν πάλι τα περίεργα στο νοσοκομείο Κορίνθου; Τι ..κόλπα ήταν αυτά από την εφημερεύουσα ιατρό του παιδιατρικού τμήματος; Τι συμβαίνει άραγε εκτός και αν …κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτή την ιστορία! Είναι πρωτοφανής κινητοποίηση για ένα θέμα το οποίο είναι εσωτερικό του νοσοκομείου


Δημοσίευση σχολίου