Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τα τσιτάχ την "έτρωγαν" και ο σύζυγος φωτογράφιζε! (photos)

Violet D'Mello ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό, που θα θυμόταν για το υπόλοιπο της ζωή της. Τής το είχαν παρουσιάσει άλλωστε ως κάτι ασφαλές, μιας και τα ζώα ήταν συνηθισμένα στην παρουσία του ανθρώπου και ειδικά εκπαιδευμένα!Η 60χρονη γυναίκα δέχτηκε να φωτογραφηθεί δίπλα σε δύο τσιτάχ μέσα στο κλουβί τους στο ζωολογικό πάρκο της πόλης Port Elizabeth. Όμως τα ζώα δεν είχαν την ίδια άποψη με τους εκπαιδευτές τους και μόλις......η γυναίκα στάθηκε πλάι τους, της επιτέθηκαν δαγκώνοντάς την στο κεφάλι, το στομάχι και τα πόδια.

Ήταν πολύ τρομακτικό και όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τη μια στιγμή βρισκόμουν μέσα στο κλουβί της και το αμέσως επόμενο λεπτό με δάγκωναν στο κεφάλι. Αναγκάστηκα να προσποιηθώ τη νεκρή όταν μου επιτίθεντο στο στομάχι και τα πόδια» είπε η ίδια.

Δύο υπάλληλοι του πάρκου βοήθησαν τη γυναίκα να ξεφύγει από τα δόντια των τσιτάχ, ενώ την ίδια ώρα ο σύζυγός της τραβούσε φωτογραφίες με τον «εφιάλτη» που ζούσε η Violet.

Ο διευθυντής του πάρκου Mike Cantor δήλωσε ότι εκπαιδεύει τα 4 ετών τσιτάχ από την ημέρα που γεννήθηκαν. «Δεν είναι επιθετικά ζώα. Ήθελαν απλά να παίξουν μαζί της. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τα νύχια τους και την τραυμάτισαν».
«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν ενθουσιασμένα, αλλά σύντομα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Υποτίθεται ότι θα ήταν κάτι ευχάριστο και έγινε εφιάλτης» είπε η D'Mello.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: