Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Κανιβαλισμός on camera - Του έτρωγε το πρόσωπο κάτω από μια γέφυρα - Εικόνες που σοκάρουν.

- Σε κατάσταση αμόκ ο δράστης δε σταματούσε να τρώει ζωντανό το θύμα του - Συνέχιζε να του κατατρώει το πρόσωπο ενώ τον πυροβολούσαν - Του έριξαν τουλάχιστον 12 φορές πριν πεθάνει
- Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το θύμα
- Όλα συνέβησαν σε κεντρικό δρόμο του Μαϊάμι
- Δείτε video από κάμερα ασφαλείας
Δυο άνδρες γυμνοί κάτω από μια γέφυρα. Ο ένας είναι αναίσθητος, ο δεύτερος, σε κατάσταση αμόκ, τον τρώει ζωντανό! Χρειάστηκε να τον πυροβολήσουν 12 φορές για να σταματήσει.
Η υπόθεση έχει ΣΟΚΑΡΕΙ την αμερικανική κοινή γνώμη και όχι μόνο. Οι αστυνομικοί δε μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Ούτε ότι έπρεπε να πυροβολήσουν τον δράστη έξι φορές για να σταματήσει να τρώει το πρόσωπο του θύματός του!Μοιάζει περισσότερο για σκηνή από ταινία με πρωταγωνιστική τον Χάνιμπαλ Λέκτερ αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια.
Συνέβη στο Μαϊάμι, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, μέρα μεσημέρι!
Όλα έγιναν κοντά στο πάρκινγκ της εφημερίδας Miami Herald και καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας.Ένας αστυνομικός που έκανε περιπολίες είδε έναν γυμνό άνδρα να κατατρώει το πρόσωπο ενός άλλου. Βρίσκονται και οι δυο στο έδαφος, γυμνοί. Αμέσως φώναξε στον δράστη να σταματήσει, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Στο μεταξύ μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο και είδε το περιστατικό, σταμάτησε έναν άλλο αστυνομικό.Όταν ο δεύτερος αστυνομικός κάλεσε τον δράστη να σταματήσει κι εκείνος δεν το έκανε, τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε γράφει η Miami Herald. Αλλά ακόμη και μετά τον πυροβολισμό, ο κανίβαλος δε σταμάτησε.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν τουλάχιστον 12 πυροβολισμούς πριν πέσει νεκρός!


Δημοσίευση σχολίου