Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Β. Κελλάρης: «Ένιωσα την αγάπη των Κορινθίων τη στιγμή που άλλοι υποψήφιοι κυκλοφορούσαν με μία…διμοιρία αστυνομικών»


Ο πρόεδρος του ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ κ. Β. Κελλάρης ήταν υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους στην Κορινθία και συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό ψήφων. Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με τον ίδιο μας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έδωσα έναν πολύ ωραίο αγώνα σε αυτές τις εκλογές. Οι Κορίνθιοι με αγκάλιασαν στις περιοδείες μου σε όλη την Κορινθία, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι υποψήφιοι πήγαιναν στα δημοτικά διαμερίσματα με τη συνοδεία αστυνομικών! Ένιωσα την αγάπη των Κορινθίων και την αναγνώρισή τους στο έργο μου που έλεγα ότι αυτό το …ταξίδι να μην τελειώσει ποτέ!
Πολλοί έλεγαν ότι δύο πρόσωπα που θα έπρεπε να είχε εκπροσώπους η Κορινθία στο Ελληνικό κοινοβούλιο είναι ο Β. Κελλάρης και Α. Παπαχριστόπουλος (από τη ΝΔ). Αναγνωρίζω το έργο του κ. Παπαχριστόπουλου σε πανελλαδικό επίπεδο και θεωρώ ότι έπρεπε να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό και να ήταν ο ένας από τους δύο βουλευτές της ΝΔ»
ΣΣ. Σε ότι έχει να κάνει με τον κ. Κελλάρη είναι γεγονός ότι έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα για την Κορινθία σε ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος. Έχει έρθει κόντρα με τα συμφέροντα αλλά δεν τον απασχολεί! Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να στηρίζονται! Απλά τυχαίνει να είναι υποψήφιος σε ένα μικρό κόμμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: