Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Το 2012 μέσα από εκπληκτικές, καθημερινές φωτογραφίες! (photos)

Απολαύστε μία μοναδική,  συλλογή αποτελούμενη από φωτογραφίες καθημερινότητας που είμαστε βέβαιοι πως θα σας ταξιδέψει. Ήδη βλέπετε την πρώτη φωτογραφία, η οποία βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις ωραιότερες φωτογραφίες του κόσμου και απεικονίζει τον κ. Σώστη, να ταΐζει τις κότες του, στο νησάκι Παλαιά Καμένη της Σαντορίνης. Κάθε φωτογραφία και μία ιστορία...
Ώρα για ξεκούραση. Ο πωλητής παίρνει έναν υπνάκο, δίπλα σε σακιά με κρεμμύδια σε μια αγορά χονδρικής πώλησης λαχανικών στην Καλκούτα.

Στο ηφαιστειακό νησάκι Παλαιά Καμένη, στη Σαντορίνη, ο κ. Σώστης ταΐζει τις κότες του.

Ο George Clooney συλλαμβάνεται για πολιτική ανυπακοή, μετά από διαμαρτυρία στην Πρεσβεία του Σουδάν, στην Ουάσιγκτον.

Ένας άνδρας κρατάει τον σκύλο του, ένα Θιβετιανό μαντρόσκυλο, κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού ομορφιάς σκύλων στην πόλη Shenyang, της Κίνας.

Στην Κένυα, μια ομάδα νεαρών πολεμιστών Μασάι, από την περιοχή Laikipia σχημάτισε μια ομάδα κρίκετ για την προώθηση της υγιούς διαβίωσης. Η ομάδα προπονείται σκληρά και πρόσφατα έφυγαν απ' το χωριό τους για να πάνε στην πόλη Μομπάσα και να παρακολουθήσουν τα θρυλικά μαθήματα κρίκετ και να προπονηθούν εκεί. Ο επόμενος στόχος τους είναι να ταξιδέψουν στη Νότιο Αφρική και να πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έτσι η ομάδα συγκεντρώνει κονδύλια για να πραγματοποιήσουν το ταξίδι.

Ένας γεωργός μεταφέρει τ' αγγούρια από το χωράφι του για να τα πουλήσει στις αγορές του Allahabad, στην Ινδία.

Σε μια παραγκούπολη κοντά στην Καλκούτα τα παιδιά παίζουν στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Βοσκοί οδηγούν κοπάδι των προβάτων στην απέναντι πλευρά διασχίζοντας έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, σε μια επαρχία της Κίνας.

Διασώστες προσπαθούν να απομακρύνουν τη νεκρή φάλαινα κοντά στην παραλία Sao Conrado, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ένας μαθητής διαδηλωτής περπατά ανάμεσα στα λάστιχα που καίγονται κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης ν' αυξήσει τις τιμές των καυσίμων. Διαδηλώσεις έγιναν σε πολλές πόλεις της Ινδονησίας. Η φωτογραφία αυτή είναι από την πόλη Makassar, κοντά σε σταθμό καυσίμων.

Ένα αγόρι παίζει στις λάσπες στις όχθες του ποταμού Bago, στη πόλη Bago στη Μιανμάρ.

Η Kate Middleton, εμφανίστηκε σόλο στην παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

































Δεν υπάρχουν σχόλια: